perjantai 19. elokuuta 2016

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

MA 22.8. Aamupuuroa tarjolla klo:10. Jos puuroa sattuu jäämään aamupalalta, lopuista voidaan leipoa jälleen herkullista puuroleipää. TOIVORIIHI eli Toivon kävijöiden yhteinen ideointi- ja suunnitteluhetki alkaa klo:14. Tule mukaan vaikuttamaan Toivon seuraavan kuukauden toimintakalenteriin! Kaikki ideat ovat tervetulleita!

TI 23.8. TOIVO ON KIINNI! 

KE 24.8. Yhdessä kokkailua (jo tänään keskiviikkona!) Ole paikalla klo:11 mennessä jos haluat mukaan. Osallistuminen maksaa 2€.

TO 25.8. Kokeillaan huovutusta Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa (Aurakatu 16). Lähtö Toivolta klo:13.30. Avoin huovutuspaja alkaa klo:14. Varaa reilusti aikaa osallistumiseen. Aiempaa kokemusta tai taitoja ei tarvita, sillä Vimman ohjaajat avustavat meidät alkuun.

Toivossa on aloitettu vaihtuvan valokuvanäyttelyn kokoaminen, joka alkaa kesäkuva-teemalla. Ensimmäiset valokuvat viedään kehitettäviksi jo tänään ja ne ovat Toivossa nähtävillä ensi viikosta alkaen aina lokakuulle saakka. Halutessasi pääset vielä mukaan projektiin valitsemalla haluamasi otoksen, josta voidaan teettää yhdessä valokuva. Oman valokuvansa saa muistoksi näyttelyn vaihtuessa.

Mukavaa loppuviikkoa!

Ja vielä yksi kuva viikolta..
Keskiviikkona nautittiin yhdessä ihanaa marjapiirakkaa tiistain torireissun jälkimainingeissa. Yhdessä tehdyt asiat ovat ihan parhaita! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.