perjantai 5. elokuuta 2016

Toimintakalenteri tulossa! Tule mukaan :D

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

MA 8.8. Perinteistä Toivon aamupuuroa tarjolla klo:10! Tänään lähdetään testaamaan Ruissalo Campingin Minigolfrataa Saaronniemeen (Saarontie 25). Lähtö Toivolta klo:12. Bussi 8 lähtee Turun Kauppatorilta klo: 12.30. Kaikki mukaan, Toivoon ei jää kukaan! Iltapäivä vietetään säävarauksella mukavasti Ruissalon vehreissä maisemissa.
TI 9.8. Tänään vietetään lautapelipäivää! Voit ottaa mukaan oman lempparisi tai tulla pelamaan Toivon pelihyllystä jotakin mukavaa hyvässä seurassa.
KE 10.8. Retkeillään Ispoisten uimarannalle iltapäiväksi. Mukaan kannattaa ottaa ainakin vesipullo ja ehkä pientä evästä ja uikkarit jos uimaan meinaa. Lähtö Toivolta klo:11.45. ensimmäisellä mahdollisella bussilla. Kaikki mukaan, Toivoon ei jää kukaan! (paitsi sadesäällä..)
TO 11.8. Kokkaillaan yhdessä! Ole paikalla klo: 11 mennessä jos haluat mukaan. Osallistuminen maksaa 2€.

Ensimmäinen viikko Toivon kesätauon jälkeen on pyörähtänyt käyntiin mukavien kohtaamisten merkeissä. Toiveita elokuulle tuli vielä jonkin verran ja pyrimme huomioimaan niitä mahdollisuuksien mukaan elokuun toimintakalenteria tehdessä, Jokunen hyvä idea jäi vielä takataskuunkin toteutusta odottelemaan :) Elokuun toimintakalenteri on nyt valmis ja julkaistaan tänään! Voit halutessasi noutaa sen paperiversiona Toivolta ensi viikosta alkaen. Toivo on täynnä taas monenlaista toimintaa, yhdessä tekemistä ja tapaamista.  Ihanaa elokuuta kaikille ja onnea sen mukanaan tuomiin haateisiin ja mahdollisuuksiin.  Kivasta viikosta haluamme kiittää Toivon kävijöitä :) Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.