perjantai 21. lokakuuta 2016

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

Toivossa tapahtuu taas monenlaista! Viime viikkojen tapaan olemme edelleen takapihan keltaisessa Bunkkeri-rakennuksessa putkiremontin vuoksi. Tule ja etsi meidät täältä!

MA 24.10. Huom! Verkostotyön takia Toivo on auki tänään vain klo:10-13! Aamupuuroa tarjolla klo:10 alkaen. Tänään ehtii halutessaan vielä esittää ideoita marraskuun toimintakalenteriin.
TI 25.10. Yhdessä kokkailua ohjelmassa. Ole paikalla klo:11 mennessä jos haluat mukaan. Osallistuminen maksaa 2€.
KE 26.10. Halloweenjuhlan valmistelua ilmassa. Tänään tehdään purtavaa perjantain juhlaan. Tule mukaan koristelemaan hämähäkkikeksejä ja kurpitsantapaisia tai vaikka katsastamaan kauheat koristeet. Tälläkin viikolla sählyvuoroon lähdetään jo aikaisemmin. Eli Toivon toiminta loppuu Bunkkeri-rakennuksessa jo klo:14.45. ja sählyä kohti jatketaan Neste Kaskentien kahvilan kautta. Toivo tarjoaa kupin kahvia, teetä tai kaakaota sählyvuoron alkua odotellessa. Sählyvuoro on Puropellon koululla klo:16-17. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat pelaajat!
TO 27.10. TOIVO ON KIINNI!
PE 28.10. Toivo on auki tänään, perjantaina, klo:10-16. Tänään on Toivon oma Halloweenjuhla! Pientä herkuttelua ja bingoa ohjelmassa klo:13 alkaen. Teeman mukaan pukeutuneiden kesken arvotaan palkintopokaali.

Kiitos mukavasta viikosta jälleen kaikille Toivon kävijöille <3
Mukavaa loppuviikkoa!

Lopussa muutama kuva eiliseltä reissulta Nuorten taide- ja toimintakeskus Vimman savipajalle. Luovuus tiivistyy avoimilla pajoilla ja monenlaista hienoa ja ainutkertaista taidetta tuli jälleen luotua Toivon porukalla. Lasitusreissulle päästään to 24.11. - sitä odotellessa!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.