perjantai 14. lokakuuta 2016

Ensi viikossa on useita aikataulupoikkeuksia!

Seuraavalla viikolla Toivon toiminta jatkuu edelleen väliaikaisissa tiloissa takapihan keltaisessa Bunkkeri-rakennuksessa.

MA 17.10. Aamupuuroa tarjolla klo:10. Tänään tuunaillaan heijastimista kivoja ja omaperäisiä luomuksia. Heijastimia voi halutessaan koristella esim. tusseilla piirtelemällä tai vaikka lisäämällä pientä timantinvälkettä pimeneviin iltoihin. Tässä puuhassa vain mielikuvitus on kattona!

TI 18.10. Toivo aukeaa tänään vasta klo:11! Muuten tiedossa onkin ihan tavallinen tiistai Toivon mittapuulla. Kokkailuun ryhdytään kunhan asetutaan, eli olethan paikalla viimeistään klo: 11.30. alkaen jos haluat mukaan. Yhdessä kokkailu tapahtuu tällä hetkellä kahden keittolevyn varassa, joten monenlaista hyvää saadaan aikaiseksi myös täällä. Osallistuminen kokkaamiseen maksaa 2€.

KE 19.10. TOIVORIIHI eli Toivon kävijöiden yhteinen ideointi- ja suunnitteluhetki klo:14. Tule mukaan juttelemaan Toivon kuulumisista ja vaikuttamaan marraskuun toimintakalenterin sisältöön. Tänään Toivon toiminta loppuu Bunkkeri-rakennuksessa jo klo: 14.45. ja sählyä kohti jatketaan Neste Kaskentien kahvilan kautta. Toivo tarjoaa kupin kahvia, teetä tai kaakaota sählyvuoron alkua odotellessa. Sählyvuoro Puropellon koululla klo:16-17. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat pelaajat!

TO 20.10. Askarteluprojekti "Mistä saan voimaa tässä hetkessä?" jatkuu tänään. Toki oman jälkensä yhteiseen tekeleeseen voi jättää jo pitkin viikkoa kun itsellä on hetki aikaa ja halua osallistua. Monien osiensa kautta lopputuloksena syntyvä teos on esillä marraskuussa taidenäyttelyssä ja sijoitetaan Toivon seinälle yhteiseksi iloksi. Tänään suunnistetaan iltapäivällä Nuorten taide- ja toimintakeskus Vimman keramiikkapajalle.  Tule mukaan kokeilemaan savitöiden tekemistä. Lähtö Toivolta klo:13.30. Paja alkaa klo:14. Varaa reilusti aikaa osallistumiseen!

Mukavaa loppuviikkoa!

Uusia kivoja mukitulokkaita Toivon kirpputorireissulta <3

Tämän oven takaa löydät Toivon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.