perjantai 3. maaliskuuta 2017

Mukavaa maaliskuuta!

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

MA 6.3. Aamupuuroa tarjolla tuttuun tapaan klo:10. Iltapäivällä klo:14 katsotaan yhdessä toive-elokuva: Järven tarina. Elokuva vie katsojan Suomen luonnon ainutlaatuisimman aarteen, järviemme, saloihin ja myytteihin. Järven tarinassa kaikki kerrotaan veden kautta : selityksen saavat niin maailman synty kuin veden äärellä ja alla elävät eläimet, kasvit ja hyönteiset. Leffan kaveriksi luvassa popcornia.

TI 7.3. Lähdetään pelaamaan sulkapalloa Jarkko Nieminen AREENALLE. Toivolta lähdetään porukalla klo:13.15. Sulkapallokentät on varattu klo:14.15-15.15. Paikanpäälle voi tulla myös suoraan. Mukaan tarvitset pelaamiseen soveltuvat vaateet  ja sisäpelikengät on hyvä ottaa mukaan. Toivolla on mailat ja sulkapallot.

KE 8.3. Naistenpäivä! Pientä hemmottelua luvassa kaikille Toivolaisille tänään. Sähly Puropellon koululla klo: 16-17. Toivolta lähdetään klo:15.15. Tervetuloa kaikka uudet ja vanhat pelaajat mukaan!

TO 9.3. Kokkailllaan yhdessä, pitkästä aikaa 😊 Ole paikalla klo: 11 mennessä, jos haluat osallistua ruuanlaittoon. Kokkailun osallistumismaksu on 2€.  Menu on päätetty tällä kertaa jo valmiiksi, sillä vielä kokkaillaan hetki ilman hellaa ja uunia eli luvassa ruokaisa salaatti.

Kiitos tästä viikosta kaikille! Nähdään ensi viikolla!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.