perjantai 31. maaliskuuta 2017

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu:

MA 3.4. Aamupuuroa tarjolla tuttuun tapaan klo:10.00. Päivän teemana: Musiikki ja soittaminen
🎵🎵 🎵🎵.  Pienet toiveet ovat vihdoin toteutuneet! 🎸🎹😍

TI 4.4. Lautapelipäivä. Voit ottaa mukaan oman pelin yhdessä pelattavaksi tai pelataan jotain Toivon lautapelihyllystä löytyvää kivaa peliä. Askarteluhuoneessa on mahdollisuus tuunailla oma ruukku tai purkki ja istuttaa pääsiäiseksi rairuohoa/ohraa.

KE 5.4. Lähdetään Leaf Areenalle katsomaan sählyturnausta. Kaikki mukaan, Toivoon ei jää kukaan! Toivolla ei ole tänä vuonna omaa joukkuetta mukana turnauksessa, mutta kannustetaan muita joukkueita huikeisiin suorituksiin. Toivolta lähdetään yhdessä klo:10.00, voit tulla halutessani myös suoraan Leaf Areenalle, osoitteeseen Kärsämäentie 35. Turnaus alkaa aamulla klo: 9.00 ja jännittävät finaalipelit on pelattu klo:15.00 mennessä. EI SÄHLYÄ!
Sählyturnauksen jälkeen on vielä mahdollisuus lähteä Tsempparin - Nuorten aikuisten iltakohtaamispaikan avoimiin oviin (klo:14 - 19) tutustumaan sekä moikkaamaan monelle jo tuttuja Tsempparin työntekijöitä ja nuoria. Mennään yhdessä eli nähdään Toivolla klo:16.00 ja suunnistetaan siitä Tsemppariin, osoitteeseen Mikonkatu 2.

TO 6.4. Kevätkävely kaupungilla. Kävelylle lähdetään klo:14.00. Matkalla käydään jututtamassa kuntavaaliehdokkaita ja tutustutaan eri puolueiden vaaliohjelmiin sekä suunnataan jokirantaan tarkistamaan aurinko-ja jäätölökioskitilanne! 🍧🌞

Keväistä viikonloppua!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.