perjantai 7. huhtikuuta 2017

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu taas:

MA 10.4. Aamupuuroa tarjolla klo:10. Toiveohjelmana tänään pieniä hemmotteluhetkiä nyyttärimeiningillä. Ota mukaan oma hemmottelutuotteesi esim. ihonhoito-, jalkahoito- tai hiustenlaittovälineet. Voihan hemmottelua olla myös vaikka hyvä kirja tai lehti tai vaikka suklaa.. Toivo tarjoaa virkistykseksi raikasta mehua klo:14!
TI 11.4. Pääsiäisaskartelua Toivon askarteluhuoneessa. Tule askartelemaan yhdessä keväisiä pääsiäisjuttuja, kuten vaikkapa: kortteja, tipuja, pupuja ja pääsiäismunia. Vain mielikuvitus on rajana! Ehkäpä tänään tehdään myös teemaan osuvia ATC-kortteja.
KE 12.4. TOIVO ON KIINNI! Ei sählyä!
TO 13.4. Aamu alkaa perinteisellä pääsiäismunajahdilla. Toivoon on piilotettu pieniä yllätyksiä sinne tänne. Yhden löydöistä saa pitää! Nam! Tänään kokkaillaan yhdessä raakakakkua. Ole paikalla klo:11 jos haluat mukaan. Tarvittavat ainekset ja resepti on jo Toivolla - lisää innokkaita leipureita odotellaan paikalle 💓 Iltapäivästä klo:14 aikoihin saamme vieraaksi Lounais-Suomen Syömishäiriöliitto-SYLI ry:stä Sami Heimon. Tule juttelemaan Samin kanssa yksin tai yhdessä. Odotettavissa hyvää keskustelua 👍

Mukavaa keväistä viikonloppua kaikille! 🌞🌷



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.