perjantai 21. huhtikuuta 2017

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

MA 24.4. Aamupuuron keittäminen aloitellaan klo: 10! Yhteinen puurohetki on hyvä startti uudelle viikolle. Tänään on kaikilla innokkailla viherpeukaloilla tilaisuus osallistua Toivon viherkasvien hoitamiseen ja mullanvaihtoon 🌼🌵. Lisäksi samalla voi istutella helppohoitoisia maustekasveja kohtaamispaikalle tai kotiin omaksi iloksi 🌿🌱.
TI 25.4. TOIVO ON AUKI TÄNÄÄN KLO: 12-16! Meillä on tänään kylässä Turun ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijoita osana valtakunnallista Pro-Sos hanketta. Opiskelijat ovat varautuneet haastattelemaan lyhyesti (noin 5 kysymystä) niitä kohtaamispaikan kävijöitä, jotka haluaisivat jakaa kokemuksiaan sosiaalityöstä ja ohjauksesta kehittäkseen kyseisiä palveluita mahdollisimman asiakaslähtöisiksi. Osallistuminen on vapaaehtoista.
KE 26.4. Tänään ollaan auki ihan tavalliseen tapaan klo:10 alkaen! Otetaan hiukan etumatkaa tulevaan vappuun ja nautitaan yhdessä keväinen vappubrunssi klo:12! Samassa iloisessa vapputeemassa bingoa klo:14! Veikeitä pieniä palkintoja!🎈🎉
Sählyvuoro Puropellon koululla klo:16-17! Lähdetään yhdessä Toivolta klo:15.15. Kaikki mukaan, Toivoon ei jää kukaan!
TO 27.4. TOIVO ON KIINNI!

Nuorten Kohtaamispaikka Toivon toukokuun toimintakalenteri ilmestyy ensi viikolla! Iso Kiitos kaikille ideoimiseen osallistuneille Toivon kävijöille 😊🌸. Tulossa on monenlaista kivaa puuhaa!
Olemme aloittaneet keräämään kirjallista kävijäpalautetta keväältä 2017 Toivon toimintaan osallistuneilta. Tule sinäkin ilmaisemaan omat ajatuksesi ja mielipiteesi kyselyyn. Kävijöiden kokemus on meille tärkeää ja sillä on iso merkitys toiminnan kehittämisessä. Kiitos kaikille kyselyyn jo vastanneille ja vastaamistaan harkinneille! 💖

Aurinkoista viikonloppua kaikille! 🌞

Toivo ja Toivolaiset saivat upeita kukkasia viikolla 🌺

Näkymä Venetsiasta - usko tai älä.. Saa tulla auttamaan! 😅

Viikon mietelause liitutaulupilarista 💗


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.