perjantai 28. huhtikuuta 2017

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

MA 1.5. TOIVO ON KIINNI! Vappu

TI 2.5. Sosionomiopiskelijat Ella, Liisi ja Maria pitävät taas toimintatuokion klo:12.00. Tuokion aiheena: SINÄ. Ota mukaan oma puhelin, sitä tarvitaan toukiolla. Tuokion aikana piipahdetaan myös ulkona, jos sää vain sallii.

KE 3.5. Lautapelipäivä. Ota mukaan oma suosikkipelisi yhdessä pelattavaksi tai pelataan jotain mukavaa Toivon pelihyllystä. Turun ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijat vierailevat tänään uudelleen Toivossa  Pro-Sos hankkeen tiimoilta. Eli vielä voit halutessasi osallistua lyhyeen haastatteluun (n.5 kysymystä). Haastatteluissa voit jakaa kokemuksiasi sosiaalityöstä ja ohjauksesta ja samalla kertoa ajatuksiasi, joilla kyseisiä palveluja voitaisiin kehittää mahdollisimman asiakaslähtöisiksi.
Sählyvuoro Puropellon koululla klo:16-17. Toivolta lähdetään yhdessä klo:15.15. Mukaan tarvitset pelaamiseen soveltuvat vaatteet ja sisäpelikengät, Pelivälineet löytyy Toivolta. Kaikki mukaan pelaamaan!

TO 4.5. TOIVO ON KIINNI!

Toukokuun toimintakalenteri on nyt valmis ja nähtävillä netissä. Voit myös halutessasi noutaa ensi viikolla paperiversion Toivolta.

Mukavaa viikonloppua ja Vappua kaikille!


 Kuvia Toivon Vappujuhlista: Vappubrunssia ja Vappubingoa 😊 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.