perjantai 21. syyskuuta 2018

Mukavaa yhdessä olemista ja tekemistä mahtuu Toivon viikkoon!


Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa: 

Maanantai 24.9. Toivo avoinna klo 10-16 tuttuun tapaan. Aamupuuroa tarjolla klo 10 alkaen. Tunne itsesi-ryhmän kolmas kerta klo 13.30-15. Aiheina ulkopuolisuuden tunne, sosiaalisten tilanteiden pelko, häpeä, jännitys... Tule luottamukselliseen ryhmään jakamaan olojasi. 💓

Tiistai 25.9. Toivo avoinna klo 10-16. Tänään on mahdollisuus askarrella yhdessä! Katsotaan mitä kaikkea Toivon askarteluhuoneessa on mahdollista tehdä ja ideoidaan uusia askartelujuttuja yhdessä.

Keskiviikko 26.9.  Toivo avoinna klo 10-15.30. Tänään jatketaan askarteluhuoneessa tuunailua. SÄHLY Mikaelin koululla klo 16-17, lähtö Toivolta klo 15.30. Tervetuloa mukaan!

Torstai 27.9.  Tänään lähdetään syysretkeilemään mahtaviin maisemiin Katariinanlaakson luonnonsuojelualueelle. Juodaan aamukahvit Toivolla klo 10-11. Ja lähdetään porukalla retkelle klo 11. Toivo on kiinni loppupäivän. Toivolta otetaan mukaan pienet retkieväät. Mukaan kannattaa ottaa ulkoiluun sopivien vaatteiden lisäksi ainakin juomapullo.

Aika vauhdilla on taas viikko Toivossa vierähtänyt ja viikkoon on mahtunut paljon! Tunne itsesi-ryhmässä käytiin jälleen upeita keskusteluja, kiitos jokaiselle. 💙 Tällä viikolla aiheena oli onnellisuus, rakkaus, ihastuminen ja hyvä olo, toisaalta myös yksinäisyydestä ja kuulumattomuudesta käytiin arvokkaita keskusteluja. Toivoriihessä juteltiin monenlaisista ajankohtaisista asioista ja ideoitiin yhdessä tulevaa toimintaa. Lokakuun toimintakalenteri ilmestyy ensi viikolla ja moni idea päätyikin heti kalenteriin 😊 Viikon päätti vierailu Texvexin penkopäiville, mahtavia ja edullisia löytöjä taisi tehdä jokainen reissussa mukana ollut 😊

Mukavaa viikonloppua kaikille!


Ovikyltin uusi look😍

Ekaa kertaa Toivossa, 3D palapeli-projekti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.