perjantai 30. elokuuta 2019

Jatketaan matkaa yhdessä!

Arjen ja kohtaamisten keskelle on mahtunut juhlaa ja uusia kokemuksia. Torstaina Toivon 15-vuotis syntymäpäivillä riitti juhlittavia ja juhlijoita, sillä ihmisethän Toivon tekevät. Tortillabuffetin ja herkkujen voimalla puheenporina jatkui läpi päivän ja askarteluhuoneen rauhassa syntyi taidetta tuttuun tapaan. Välillä pysähdyttiin myös muistelemaan, mitä kaikkea Toivon pitkälle matkalle on mahtunutkaan.😊

Uutta ihmeteltävää on saatu niin harjoittelunsa maanantaina aloittaneen sosionomi opiskelija Paavon kuin paikallisen nähtävyyden Funikulaarin muodossa. Toivon kävijöiden avoin ja vastaanottava asenne varmisti Paavon sulavan sujahtamisen porukkaan. Voiko olla mahdollista, että vaikutusta riitti myös Funikulaarin asti, sillä todennäköisyyksiä uhmaten onnistuimme matkustamaan sillä molempiin suuntiin - ja vieläpä useampaan otteeseen! Ja kyllähän kyyti oli kokemisen arvoinen. 

Tästä on hyvä jatkaa syyskuuhun ja alkaa luoda muistoja seuraaville 15 vuodelle. Uusi toimintakalenteri syyskuulle on nyt ilmestynyt. Tule vaikka ihan ensiksi hakemaan omasi kohtaamispaikalta tai seuraile Toivon päivityksiä.

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu:

MA 2.9. TOIVO ON KIINNI

TI 3.9. Kohtaamispaikka avoinna klo 10-15.45. Tule leipomaan omenapiirakkaa iltapäiväkahvin kaveriksi ja viihtymään yhdessä.

KE 4.9. Kohtaamispaikka avoinna klo 10-15.45.  Tänään on lautapelipäivä. Voit halutessasi pelailla jotain mukavaa peliä Toivon porukalla. Ota mukaan oma pelisuosikkisi tai valitse Toivon pelivalikoimasta yhdessä pelattavaa.

TO 5.9. TOIVO ON KIINNI

Nähdään Toivossa ensi viikolla! Hyvää viikonloppua!🧡

15 vuotta 💗
Tästä on hienoa jatkaa yhdessä!




Kyydillä mentiin😊 Ylös ja alas!





Hamahelmi taidetta😍




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.