perjantai 20. syyskuuta 2019

Ensi viikolla kohtaamispaikka täyttyy jälleen puheensorinasta ja mukavasta puuhasta!

MA 23.9. Kohtaamispaikka avoinna klo 10-15.45. Aamubrunssi tarjolla klo 10. TOIVORIIHI eli Toivon kävijöiden yhteinen ideointi- ja suunnitteluhetki klo 13. Tule jakamaan ajatuksia sekä suunittelemaan toimintaa lokakuulle.


TI 24.9. Kohtaamispaikka avoinna klo 10-13. Iltapäiväksi suunnataan kokeilemaan frisbeegolfia Turun urheilupuistoon. Lähtö Toivolta klo 13. Frisbeegolfvälineet otetaan mukaan Toivolta, eikä aiempaa kokemusta lajista tarvita ollenkaan😊 Mennään siis yhdessä tutustumaan lajiin!

KE 25.9. Kohtaamispaikka avoinna klo 10-15.45. Päivän teemana "puolitutusta tutummaksi". Tänään on mahdollisuus osallistua erilaisiin leikkeihin ja jäänrikkojiin, joiden avulla pääset tutustumaan hieman paremmin kanssaihmisiin - ja he sinuun. Toimintaa on tarjolla niin porukalla kuin itsekseenkin tehtäväksi, joten kaikille halukkaille löytyy varmasti kivaa lisäpuuhaa oleskelun oheksi.😄

TO 26.9. Kohtaamispaikka avoinna klo 10-15.45. Iltapäivä klo 13-14.30 sujahtaa raha-asioista ja niiden hoitamisesta keskustelemalla. Talousasiat tunteva Markku Estala tulee vetämään keskustelua ja vastaamaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Oli suhteesi siis raha-asioihin myönteinen tai kielteinen ja kysymyksesi suuria tai pieniä niin tule paikalle ihmettelemään!


Terveiset Harvan saarelta!
Koulutusta ja virkistystä yhdistyksen matkassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.