perjantai 6. syyskuuta 2019

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:

MA 9.9. Kohtaamispaikka avoinna klo 10-15.45. Aloitetaan viikko aamubrunssin merkeissä klo 10.  Tänään on mahdollisuus askarrella ja taiteilla Hamahelmistä monenlaista pientä ja ehkä jotain hieman suurempaakin😊

TI 10.9. Kohtaamispaikka avoinna klo 10-15.45. Hamahelmihommat jatkuu vielä tänäänkin.  Erilaisista roolipeleistä kiinnostuneille on nyt varattu toivottu mahdollisuus kokoontua Toivossa klo 14. Eli tulehan paikan päälle tapaamaan muita ja höpöttelemään aiheesta.

KE 11.9. Kohtaamispaikka avoinna klo 10-15.45. Levyraati teemalla siivousbiisini pyörähtää käyntiin klo 13. Tule soittamaan muille oma kappaleesi tai tule kuuntelemaan, minkä kappaleen tahtiin muiden moppi heiluu.😀

TO 12.9. TOIVO ON KIINNI

Paavon harjoittelun merkeissä toteutetaan tulevina viikkoina kivoja toiminnallisia hetkiä. Jos haluat vaikuttaa toimintakertojen sisältöön - Tule miettimään ja jakamaan ajatuksia, toiveita ja ideoita.

Vielä muistutuksena kaikille! 10.10. järjestettävään Millä mielellä- tapahtumaan kannattaa ilmoittautua jo nyt. Mainos löytyy Toivon sivuilta sekä myös ilmoittautumislinkki. Toivosta lähdetään tapahtumaan yhdessä.  Lisätietoja tapahtumaan liittyen saa kysellä myös.

Kiitos tästä viikosta kaikille. Mukavaa viikonloppua!

Pulmatehtäviä, hieman oli osa haasteellisia😜


Kuppi kuumaa viileneviin päiviin.
Onneksi lupailivat hellettä vielä ensi viikolle🌞

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.