perjantai 18. lokakuuta 2019

Toivoa täynnä!

Ma 21.10. Kohtaamispaikka on avoinna klo 10-15.45. Aamupuuroa tarjolla klo 10. Paavon keskustelupiirissä pohdiskellaan porukalla tänään oman hyvinvoinnin edistämistä. Tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja jakamaan vinkkejä hyvistä tavoista, joilla vaikuttaa myönteisesti omaan hyvinvointiin. Viime viikon ryhmä valitettavasti peruuntui sairastumisen takia, joten aloitellaan samalla hyvällä teemalla tämä viikko. Ryhmä kokoontuu askarteluhuoneessa klo 13~14.

Ti 22.10. Kohtaamispaikka on avoinna klo 10-15.45. Lautapelipäivä yhdistää pelit ja pelaajat. Jos kaapissasi lojuu peli, joka odottaa pelaamista - otahan matkaan! Voidaan myös pelailla niitä pelejä, joita Toivosta löytyy jo ennestään. Kokeillaanko tänään jotain uutta peliä vai tartutaanko yhdessä johonkin peliklassikkoon? Koko päivä on pelipäivä! TOIVORIIHI, eli Toivon kävijöiden yhteinen ideointi- ja suunnitteluhetki, alkaa klo 13. Tule mukaan juttelemaan ajankohtaisista asioista Toivossa ja ideoimaan/ehdottamaan mukavaa yhteistä puuhaa marraskuun toimintakalenteriin.

Ke 23.10. Kohtaamispaikka on avoinna klo 10-15.45. Paavon toimintatuokiossa tänään ohjelmassa leikkimistä ja hauskanpitoa. Tule kurkistamaan, mitäköhän kivuuksia nyt touhutaan - ja eikun mukaan 😁 Roolipelaamisesta kiinnostuneille on varattu tänään toivottu mahdollisuus kokoontumiselle klo 14. Viimeksi kiinnostuneita oli jo jokunen, tänään toivottavasti muutama vielä lisääkin. Paavon tuokioon tulijoiden kannattaa tulla paikalle jo 11.30 maissa. Päivän kokoontumisajot toteutetaan peräkkäin, joten halutessasi voit olla tänään monessa mukana 👍

To 24.10. Kohtaamispaikka on avoinna klo 10-15.45. Oho! Tänään meillä on livemusaa ohjelmassa. Letkeä kalafolk valloittaa Toivon klo 14. Luvassa on banjoilua ja kalastusaiheisia biisejä. Käy kurkkaamassa linkistä ennakkoon jos haluat maistiaisia https://www.kalakaverit.com/

Lokakuun taittaessa jo loppukuuta kohti muistutellaan vielä kaikkia kohtaamispaikalla käyviä täyttelemään halutessaan palautekysely Toivon toimintaan osallistuville. Nyt on se viikko kun kannattaa varmistaa, että oma näkemys tulee varmasti jätettyä muiden mukaan. Ajatuksesi ovat kohtaamispaikalle tärkeitä 💗 Kiitos jo osallistuneille sekä osallistumistaan vielä harkitseville!


Mukavaa viikonloppua kaikille!

Sulkapallo oli kivaa! Tänne halutaan uudestaan 👀✨

Katariinanlaakson syksyisissä maisemissa 💚

Pikkuorava näköpiirissä! 

Luonnonsuojelualueen lehtiloistoa 🍁🍂



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.