perjantai 31. tammikuuta 2020

Henkinen hyvinvointi, mitä se on?


Viikko käynnistyi kivasti maanantain smoothie iltapäivällä. Tällä viikolla alkoi myös Marttojen tiloissa ja ohjauksessa Ihan jees arki-ryhmä. Teimme ruokaa ja juteltiin syömisestä muutenkin. Lopuksi söimme ja olihan se hyvää, kun itse tehtiin. Hyvä me! Otimme myös rennosti Mindfullness-tuokiossa ja vähemmän rennosti, kun teimme lankutusta.







Helmikuun teemana Toivossa on henkinen hyvinvointi. Aivot tykkää kun niitä käytetään ja siksi Toivossakin keskitytään tässä kuussa tekemään asioita, jotka haastavat aivoja ajattelemaan ja rentoutumaan.


Maanantai 3.2. Auki 10-15.45
Tänään Toivossa aloittaa yhteisöpedagogiopiskelija Suvi, 6 viikon harjoittelun. Tervetuloa Suvi ja tulkaahan kaikki tutustumaan häneen.
Klo 14.30 Riikka Kasper, teatteri Mundolta tulee käymään ja jutellaan alkavasta prokkiksesta. Nyt alkaa olla jo se aika kun Kasvukipuja -omaelämänkerrallinen teatteriproduktion aloituspäivä, ti 10.3. lähenee ja siihen on hyvä ilmoittautua mukaan.

Tiistai 4.2. Auki 10-11.50 + Ihan jees arki 12-15
Aamupäivä ollaan Toivolla ja klo 11.50 lähdetään Marttojen tiloihin Ihan jees arki-teemalla tekemään ruokaa ja juttelemaan arjen pikku asioista. Ruuan aiheena on tällä kertaa kalaruuat. Mukaan pääset, kunhan tulet viimeistään lähtöhetkellä Toivoon.

Keskiviikko 5.2. Auki 10-15.45
Pidetään rauhoittava ja energioita tasaava Mindfullness-hetki klo 10.15 alkaen. Kesto noin 20min. Osallistu tai ole vain muuten läsnä omassa elämässäsi.
Keskiviikon teema on pulmien ratkaisu. Mikä olisikaan mukavampaa kuin haastaa aivot ratkomaan pulmia? Vastaus: saada pulma ratkottua! Erilaisia pulmapelejä ja 3D palapeli odottaa tekijäänsä.

Torstai 6.2. Toivo on kiinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.