torstai 28. toukokuuta 2020

Joko on kesä? No jooooo!



Toukokuun viimeisellä viikolla jatkettiin jo tutuksi tullutta kohtaamistoimintaa Discordissa. Keskusteltiin, pelattiin, jaettiin kuvia ja ajatuksia. Katseet suunnattiin myös tulevaan eli kesäkuuhun.

Ensi viikon ohjelma:

Maanantai 1.6. DC ja Kupittaan puisto

Disdord auki ja ohjaajista joku paikalla klo 10-15, klo 12 alkaen mobiilisti, koska olemme kaikki puistossa.

Klo 13 kokoonnumme Kupittaan puistoon, Hirvipatsaan luo. Tule mukaan tapaamaan pitkästä aikaa livenä muita toivolaisia ja ohjaajia. On luvattu lämmintä, joten ota juotavaa mukaan. Olemme varanneet käyttöönne retkituoleja ja sateenvarjoja, joita voi käyttää myös aurinkovarjoina. 
Pidetään huolta turvaväleistä yms, mutta nautitaan yhdessä kesästä ja siitä, että olemme pärjänneet hienosti tämän eristysajan. Jos ei löydä paikalle, niin Toivon puhelimeen voit soittaa ja kysyä neuvoa, 050 5011599. Nähdään!


Tiistai 2.6. DC ja Harittu

DC auki ja ohjaajista joku paikalla klo 10-15.
Klo 13 nähdään Haritussa K-supermarket Koivulan parkkipaikalla, kaupan ovelta katsottuna oikeassa yläkulmassa. Kaupan osoite on Kataraistentie 7. Suunnitelmissa on tehdä noin tunnin kestävä kävelylenkki läheisessä maastossa, mutta voidaan tehdä muutakin. Nähdään ja kohdataan!


Keskiviikko 3.6. DC ja Teräsrautelan puisto

DC auki ja ohjaajista joku paikalla klo 10-15.

Klo 13 nähdään Tereäsrautelan puistossa, Länsikeskuksen liepeillä osoitteessa Vanha Kuninkojantie 54. Kokoonnutaan jalkapallokentän reunassa olevien sinisten kuntoilulaitteiden luona. Ihanaa nähdä ja jutella livenä!

Näitä ulko livekohtaamisia järjestetään kesäkuun ajan ja toivomuksia paikoista otetaan vastaan. Mikä olisi se paikka Turussa, jonne juuri sinä tulisit mieluiten?
Kaikissa tapaamisissa pätevät samat koronaan liittyvät säännöt, kuin muutenkin, eli älä tule tapaamaan muita kipeänä ja huolehdi käsihygieniasta ja pidä turvavälit yms.
Muista myös varata mukaan juotavaa, koska on kesä, eikä Toivon vesihana ulotu näihin tapaamispaikkoihin asti.

Torstai 4.6. DC
Discord on auki ja ohjaajista joku paikalla klo 10-15. Mukaan mahtuu vielä uusia ja vanhojakin toivolaisia, joten sinne vaan 😊 Kutsulinkin saat sähköpostilla osoitteesta nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

Perjantai 5.6. DC
Discord auki ja ohjaajista joku paikalla klo 12-15.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.