torstai 4. kesäkuuta 2020

Tästä on hyvä jatkaa...


Kuluneella viikolla koimme ihania kohtaamisia eri puolilla Turkua. Oli mahtavaa nähdä ihmisiä pitkästä aikaa livenä ja jutella ihan kasvotusten. Kiva kun tulitte paikalle ja ensi viikolla jatketaan tätäkin toimintaa.

Discord viestisovelluksessa ollaan edelleen myös ja sinnekin mahtuu lisää porukkaa. Linkki löytyy aiemmasta kesä päivityksestä tai kysymällä os nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

Maanantai 8.6.
DC klo 10-15 ja Kupittaan puisto klo 13 alkaen
Nähdään hirvipatsaan luona ja vaihdetaan kuulumisia. Omenapuun alla on varjoisa kohtaamispaikka, jos aurinko paistaa kuumasti. Ja jos sataa, niin otetaan sateenvarjot käyttöön.
Discordiin voit edelleen tulla rupattelemaan tai kirjoittamaan, jos sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua live tapaamiseen. Tai voit tehdä molempiakin.

Tiistai 9.6.
DC klo 10-15 ja Katariinan laakso klo 13 alkaen
Tavataan Katariinan laaksossa föli bussien päätepysäkillä ja mennään kävelylle kauniisiin maisemiin.
Katariinanlaakso on jalopuita kasvavista lehtosaarekkeista muodostunut, 17 hehtaarin laajuinen luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Turun eteläisten lähiöiden tuntumassa lähellä Kaarinan rajaa. Alueeseen sisältyy lehtojen lisäksi kallionalusmetsää, männiköitä ja ketoja. Suojelualueen eteläosa on rantaniittyä.
Katariinanlaakson kasvillisuuden erityispiirteitä ovat runsaina esiintyvät vanhat tammet ja metsälehmukset, suuri lajimäärä lehtokasveja, sekä rinneketojen harvinaiset ketolajit. Alueelta löytyy harvinaisia sienilajeja ja lehtometsien sammalia. Vanhoissa jalopuumetsissä elää monimuotoinen lahopuusta riippuvainen kovakuoriaislajisto. Lehtometsien linnusto on Ruissaloon verrattava.

Keskiviikko 10.6.
DC klo 10-15, tule moikkaamaan ja jakamaan vaikkapa oma luontokuvasi. Sylin Petra ja Sami ovat myös paikalla klo 12-13 ja heidän kanssaan on kiva rupatella mistä vain, vaikka syömiseen liittyvät asiat ovatkin heidän varsinaista osaamisaluettaan.

Torstai 11.6.
DC 10-12 ja mobiilisti klo 12-15
Klo 13 nähdään rannassa onkien kanssa ja kokeillaan onko kireitä siimoja. Toivo lainaa onkia ja ottaa madot ja muut kalastus tarvikkeet mukaan. Sinun pitää tulla vain paikalle ja nauttia veden liplatuksesta. Kannattaa ottaa eväät mukaan, koska kalastaessa aika kuluu kuin huomaamatta. Paikaksi olemme valinneet Ruissalon alussa olevan sillanpielen. Osoite on Ruissalonsilta 23 ja sinne pääsee bussilla ihan viereen.

Perjantai 12.6.

Discordissa ollaan klo 12-15 ja vieraaksemme saapuu Vamos Sampo hankkeen työntekijät klo 13.30. Tulkaa kuuntelemaan ja kommentoimaan heille asioita vertais tuutoroinnista ja antamaan mielipiteitä heidän tulevien työpajojensa aiheista yms.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.