torstai 18. kesäkuuta 2020

Vähiin käy, ennen kuin loppuu



Kiva viikko taas takana. Juhannuksen viettoon lähdetään Mölkyn, ukkosen ja uimisen maustamien tapaamisten jälkeen. Discordissakin kohdattiin, joskin melko kesäloma meiningillä jo ja hyvä niin.



Ensi viikon ohjelma:
Ma 22.6. nähdään Kupittaan puistossa Hirven luona klo 13 alkaen. Vielä ehdit tulla moikkaamaan Toivon väkeä, ennen kesälomia.
DC:ssa ohjaaja paikalla klo 10-12, loppupäivä livenä. Me ohjaajat menemme siis tällä viikolla kaikki kaikkiin live tapaamisiin.

Ti 23.6. on Discord päivä, eli ohjaajat paikalla klo 10-15.

Ke 24.6. mennään Kuralan kylämäkeen. Nähdään sinne johtavan polun varrella klo 13 ja mennään yhdessä katselemaan historiallista kulttuuria ja maalaiselämää. Osoite on Jaanintie 45.
DC:ssa ohjaaja paikalla klo 10-12. Sylin työntekijät paikalla klo 12-13, viimeistä kertaa ennen kesätaukoa.

To 25.6. nähdään Toivon edessä klo 13, Yliopistonkatu 26c ja lähdetään yhdessä kävelylle Aurajoen rantaan. Tämä on viimeinen livetapaaminen, ennen lomia. Lomilta palaamme elokuun alussa ja katsomme millä mallilla maailma silloin on ja millainen toiminta on mahdollista.
DC:ssa ohjaaja paikalla klo 10-12.

Pe 26.6. olemme paikalla Discordissa klo 10-14. Klo 13-14 olemme kaikki puhehuoneessa toivottamassa hyvää kesää ja klo 14 suljemme Discordin. Yksityisviestejä pystytte lähettämään toisillenne, jos olette yhteyden luoneet ennen sulkemista. Elokuussa katsotaan millä tavalla DC otetaan käyttöön, mutta luultavasti se jatkossakin on yksi Toivon työkalu, niin hyviä kokemuksia siitä saimme.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.