torstai 25. kesäkuuta 2020

Olemme lähdössä yhteistyöhön SÄRÖT-hankkeen kanssa :) Lisää infoa tulee Toivon kesätauon jälkeen. Jos haluat voit käydä vastaamassa kyselyyn oheisen linkin kautta, joka on auki -28.7.2020.

KYSELY ON NYT AUKI! Sinä, jonka elämää mielenterveysasiat tai päihteet koskettavat: jaa kokemuksesi ja tee hyvää!

SÄRÖT on kolmiosainen teossarja, joka pyrkii sanoittamaan ja kuvittamaan mielenterveys- ja päihdekuntoutujien, heidän omaistensa ja alan ammattilaisten kokemuksia larpin keinoin. Larpissa eli liveroolipelissä osallistujat eläytyvät heille määrättyihin hahmoihin ennalta sovitussa tilanteessa. He pyrkivät  toimimaan, tuntemaan ja ajattelemaan kuten hahmonsa. Näin larp tekee eläytymisestä, kokemisesta ja empatiasta taidetta.

SÄRÖT etsii nyt kertomuksia ja tarinoita, joita kerätään oheisella kyselyllä. Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti, eikä lopullisista tuotoksista voi tunnistaa vastaajaa. Kyselyyn vastaamiseen menee noin 10-30 minuuttia. Voit vastata vain niihin kysymyksiin joihin haluat. Jakamalla tarinasi mahdollistat SÄRÖT teosten todellisuuspohjan ja autat sanoittamaan mielenterveyteen, päihderiippuvuuteen ja omaisen rooliin liittyviä vaiettuja puolia.

Lisätietoja SÄRÖT -hankkeesta ja sen tekijöistä löydät osoitteesta www.lounatar.fi/sarot . Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen sarotlarp@gmail.com. Hankkeen etenemistä voit seurata facebookissa https://www.facebook.com/sarotlarp/ ja instagramissa https://www.instagram.com/sarotlarp/ . Kysely on auki 24.6.2020-28.7.2020.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx… Kyselylinkkiä sopii myös jakaa heinäkuun aikana, muttei kuitenkaan enää 28.7.2020 jälkeen (jolloin kyselylinkki sulkeutuu).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.