perjantai 29. tammikuuta 2021

Kohti helmikuuta!

Nuorten kohtaamispaikka Toivossa kirjattiin viime vuoden osalta yhteensä 2325 kpl  nuorten käyntejä kohtaamispaikalla, Discordissa ja kesän ulkotapahtumissa. Ihan huikeaa, kaikki olosuhdetekijät huomioon ottaen! Haluankin ihan päivityksen alussa kiittää kaikkia kohtaamispaikan nuoria erikseen ja yhdessä  siitä, mitä Toivo tässä päivässä on, ja mitä se ihmisille merkitsee - Tässä porukassa on Toivon 💖

Kaipaatko elämääsi ihan huipputyyppejä? Saatat ehkäpä itsekin olla sellainen? Jopa silloinkin, kun aina ei siltä välttämättä joka hetkessä tunnukaan. Tupsahda mukaan Nuorten kohtaamispaikka Toivon arkeen ja elämään. Tulee vastaan uusia ihmisiä ja uutta ajateltavaa ja hyvässä lykyssä joku sellainen, jonka kanssa voi tuntea olevansa jossain määrin myös hieman samanlainenkin. Kohtaamispaikka rakentuu niistä ihmisistä, jotka siellä kohtaavat toinen toisiaan. Sama pätee kohtaamispaikkaan sekä läsnä- että etämuodoissaan. 

Viime vuonna tähän aikaan osallistuimme Ihan jees arki -ryhmiin ja kokeilimme Mindfulnessia ja pulmatehtävien ratkomista Toivossa. Tänä vuonna ja tässä hetkessä aamupuurot nautitaan yhdessä kohtaamispaikan Discord-palvelimen puhekeittiössä, jossa ihan kaikenlaisia arjen pulmia ratkotaan yhdessä päivästä toiseen. Taloudesta päästään puhumaan jälleen, kun saamme tiistaina Discordiin Nooran vieraaksemme ja parasta Mindfullnessia on pysähtyä hetkeksi elämässämme toinen toistemme äärelle. Ei pienintä epäilystäkään, etteikö tällä porukalla olisi taas ihan huippukuukausi käsillä. Tule mukaan. Tehdään helmikuusta helmi. 

Päivitämme toimintaa edelleen viikko kerrallaan ja tarvittaessa muutetaan suunnitelmia, vaikka lennosta! Koronatilanne alueella alkaa olla taas vähän huolestuttava. Seurailemme sitä aktiivisesti ja se on jo huomioitu kaikessa toiminnassa. Onneksi meillä on tässä hetkessä monenlaisia keinoja pitää yhteyksiä yllä ja tarjota toimintaa ja yhteisöllistä sisältöä päiviin kaikesta huolimatta. Jos sulla on koronan suhteen huolia, tuo huolesi vaikkapa Discordin huolihuoneeseen, ja koitetaan yhdessä pienentää sitä huolta kuulemalla ja uusia näköaloja etsimällä. 

MA 1.2. Ohjaajat paikalla Discordin puhehuoneissa klo 11-14. Tule sinäkin! Aloitellaan uusi viikko ja helmikuukin, siinä sivussa, vaikka yhteisellä virtuaalisella aamupalalla. Jos just sulla ei vielä ole omaa kutsulinkkiä kohtaamispaikan Discord-palvelimelle, saat sen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi.

TI 2.2. Kokoonnumme jälleen Discordissa klo 11-14. Saamme tänään klo 12 vieraaksi puhekanavalle Noora Pohjolan. Noora tulee juttelemaan kanssamme taloudesta, ihan sellaisella arkisella ja maanläheisellä otteella, itse kunkin unelmia unohtamatta. Näet Nooran lyhyen esittelyn Discordissa maanantaina (ja tässä alla yksi dia maistiaisiksi!), jolloin voit jo alkaa miettiä aihetta omista lähtökohdistasi, toiveistasi ja tavoitteistasi käsin. Tästä tulee mainio juttuhetki - kannattaa olla matkassa mukana! 

KE 3.2. Discordissa ohjelmassa ulkoilua, kokkailua tai muuta vapaavalintaista reipastelua klo 11 alkaen. Valitse itsellesi jotakin tekemistä ja tule toimimaan yhdessä puhehuoneen puolelle. Näitä hetkiä on kiva myös kuulostella ja seurailla, mitä kukin omassa ympäristössään on lähtenyt puuhastelemaan juuri nyt. Ohjaajat ovat puhehuoneissa tänään klo 11-14. Poikkea rupattelemassa.

TO 4.2. Tähän päivään on varattu mahdollisuus tavata pienellä ryhmällä Toivossa paikan päällä klo 12-15. Muista ilmoittaa tulostasi ohjaajille, jotta tiedämme varata sinulle paikan. Kuusi osallistujaa mahtuu mukaan. Käytämme kaikki maskia ja huomioimme turvavälit, kun olemme kohtaamispaikan yhteisissä tiloissa. Kuulumisten vaihtoa ja ihan sellaista parasta peruslivetoivoa tarjolla 💗

PE 5.2. Ei ohjelmaa. Tässä kohdassa muistuttelen, että Nuorten kohtaamispaikka Toivon Discord-palvelin on käytössä 24/7 ja nuorten vertaistuelliset kohtaamiset ovat mahdollisia siellä silloinkin, kun Linda, Eija ja Raisa eivät ole paikalla 😊👋


Mukavaa loppuviikkoa!


Tiistaina Discordiin kaikki, kun vaan ehtii ja pääsee! 😃👍

Torstaina oltiin Toivossa taas 💚 Kiva olla kohtaamispaikallakin!




Ja vielä pari yksityiskohtaa ja tunnelmapalaa monelle kohtaamispaikalta 👀✨



Viikko lyhyesti, ole hyvä! 😊





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.