perjantai 22. tammikuuta 2021

Tammikuun viimeinen viikko käynnistyy...

VIIKKO 4 

Toivon arjessa tapahtuu:

Ma 25.1. Tavataan  Discordissa iltapäiväkahvien merkeissä. Ota itsellesi kuppi kuumaa juotavaa ja tule juttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia muiden kanssa. Ohjaajat Discordissa klo 13-15. Toivon Discord-kanava on avoinna koko ajan (24/7) sinne jo liittyneille. Jos et ole vielä mukana kanavalla, pyydä ihmeessä kutsulinkki. Linkin saat ottamalla yhteyttä sähköpostilla nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi tai soittamalla 050-5011599. Kanavalla voit halutessasi kirjoitella, jutella tai vaikka vain seurata taustalla. 

Ti 26.1. Discordissa ohjaajat ovat paikalla tänään klo 10-14. Tänään Discordissa vierailee tuttuja vieraita Lounais-Suomen SYLI ry:ltä. Tule mukaan juttelemaan erityisesti syömiseen liittyvistä asioista, pohdituttaako jokin siihen liittyvä mieltäsi. Discordissa on oma kanava myös aiheeseen liittyen, joten voit kirjoitella myös sinne koska tahansa. SYLI:läiset vastailevat kanavalle jätettyihin kysymyksiin ja vaihtavat ajatuksia kanssasi. 

Ke 27.1. Ohjaajat Discordissa klo 11-14. Klo 11-12 välillä ulkoillaan tai reippaillaan jolloin muulla tavalla. Voit tietysti myös ottaa rennommin kotosalla ja kuunnella missä muut mahtavat mennä tai puuhailla :)  Tule silti mukaan!

To 28.1. Tavataan Toivolla klo 12-15. MUISTA ILMOITTAA TULOSTASI, näin varmistat mukana olosi! Osallistujamäärä on max. 6 hlö ja kaikki osallistujat käyttävät maskia Toivon tilois
sa sekä huolehtivat turvaväleistä ja hygieniasta. Kahvia tai teetä ei ole tarjolla. Ilmoittaudu mukaan puhelimella, Toivon numero: 050-5011599 tai laittamalla sähköpostia: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi tai vaikka Discordin tai Mesen kautta. 

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja siihen liittyviä ohjeistuksia koko ajan. Ja ilmoittelemme jatkossakin toiminnastamme viikko kerrallaan.

MUKAVAA LOPPUVIIKKO SINULLE!


❆ Ulkona on nyt niin kaunista ❆




 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.