torstai 18. helmikuuta 2021

Hiihtolomalla hiihtämään?

 

Taas on selvitty yhdestä Toivon etäviikosta. Saatiin discordiin vieraaksi liikuntaetsivä Tanja Adel, joka on aloittanut Turun NMKY:ssä nuorten liikkeelle saamiseen tähtäävän hankkeen työntekijänä. Tanja kertoi mitä tekee ja miten häneen saa yhteyttä. Kuulosti hyvältä asiasta lisää tietoa saa Turun NMKY:n nettisivuilta.

 

Viikon 8 ohjelma

Maanantai 22.2.

Hiihtoloma alkaa ja sen kunniaksi ulkoillaan etänä. Ohjaajat ovat discordissa klo 11-14, joista ensimmäisen tunnin ulkoillen tai muuta liikuntaa harrastaen, vaikka hiihtäen. Tule sinäkin mukaan liikkumaan, siellä missä oletkin. 

 

Tiistai 23.2.

Discordissa ohjaajat paikalla klo 11-14.

Klo 12 saamme vieraaksemme puhekanavalle hankekoordinaattori Essi Leikkaan, Vahvempi polku työelämään hankkeesta. Uusi kurssi on alkamassa 1.3., ja vielä on mahdollisuus päästä mukaan.

 

Keskiviikko 24.2.

Ohjaajat discordissa klo 11-14. Netin välityksellä on monta mahdollisuutta pelata yhdessä vaikka korttia tai lautapelejä, näin tehdään tänään. Mikä on sinun suosikki pelisi? Voit myös tulla kuuntelemaan kun muut pelaavat, toimii taustakuunnelmana 😊

 

Torstai 25.2.

Ohjaajat paikalla discordissa klo 11-14.

Tänään jaetaan kuvia! Minkä kuvan sinä haluat jakaa muille? Jaa kuvasi discordissa joko kuvatekstillä tai ilman. Tule katsomaan mitä muut ovat kuvanneet. Tähän on mahdollisuus osallistua myös videon välityksellä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.