perjantai 12. helmikuuta 2021

 

                                💗HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ💗





VIIKKO 7

MA 15.2. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14. Tule sinäkin kirjoittelemaan erilaisille tekstikanaville tai juttelemaan puhehuoneisiin! Jos sinulla ei vielä ole kutsulinkkiä kohtaamispaikan Discord-palvelimelle, saat sen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi.

TI 16.2. Ohjaajat paikalla  Discordissa klo 11-14. Tänään puhekanavalla klo 12.00 vieraanamme Turun NMKY:n Liike-hankkeesta Tanja Adel.  Liike-hanke käynnistyi vuoden 2021 alussa Turun, Tampereen, Oulun ja Helsingin NMKY:ssä. Liike-hankkeen tarkoituksena on etsiä, aktivoida ja liikuttaa 16–29-vuotiaita liikuntatoiminnan ulkopuolelle jääviä nuoria. Samalla luodaan keinoja, joilla liikunnan avulla myös kokonaisvaltainen hyvinvointi, toiminta ja työkyky lisääntyvät ja elämän laatu paranee. Kaikille nuorille tarjotaan yhdenvertaiset mahdollisuudet liikuntaan sekä tavoitellaan pieniä muutoksia arjessa fyysistä aktiivisuutta lisäämällä. Tule kuulemaan lisää hankkeesta!

KE 17.2. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14. Ulkoilua, urheilua, kokkailua, askartelua tai jotain muuta touhuilua klo 11-12 välillä. Voit tulla myös kuuntelemaan, mitä muut puuhastelevat. 

TO 18.2. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14. Tunteiden tuuletus-päivä. Iloja ja murheita, virkistymistä ja väsymistä, kiitollisuutta ja turhautumista. Lupa tuntea kaikenlaista tässä hetkessä, tänäänkin! Tule kirjoittelemaan tai juttelemaan yhdessä. 

PE 19.2. Ei virallista Discordia. Mutta kanavat ovat kaikkien liittyneiden käytössä, koko ajan.  

Hyvää loppuviikkoa kaikille ja vielä:  IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ💗💗




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.