perjantai 21. toukokuuta 2021

Kevät käy vähiin, kun kesä alkaa jo olla täällä

Vähä  kerrallaan, yksi päivä toisensa jälkeen voi huomata kesän merkkien voimistuvan ympärillään. Niitä mekin olemme seurailleet kohtaamispaikan Discordissa herkeämättä. Tulee uusia alkuja luontoon ja elämään, aurinkoisia päiviä, hyviä puistosäitä, uutuusjäätelöitä, värikkäitä kukkasia, laulavia lintuja. Jollekin ehkä lupauksia rennosta kesästä, toisenlaisesta touhuamisesta, lomasta, levosta - siitä, että elämisen rytmi voi muuttua.

Edelleen toimimme toistaiseksi pääsääntöisesti Discordissa, mutta seuraamme aktiivisesti alueen tilannetta. Toivotaan, että sitäkin kautta tarjoutuisi jo kohta uusia mahdollisuuksia tavata toisiamme, toimia yhdessä ja kohdata. Joka tapauksessa paljon on mukavia juttuja yhdessä jaettavaksi tässä matkan varrella. Toivottavasti sinäkin olet löytänyt tiesi mukaan Toivon Discordin iloiseen puheensorinaan, jaettujen kokemusten, tekstien ja kuvien äärelle - Se ei nimittäin ole katoamassa minnekkään, niin hyväksi se on nuorten toimesta havaittu. 

Elämme jännittäviä aikoja, koska nuoren toimesta Nuorten kohtaamispaikka Toivo ja Toivon Discord huomattiin tässä viikolla ilmoitetuksi myös Poikkeusajan sankarit-kisaan. Nyt täytyy kyllä sanoa, että Kiitos luottamuksesta! 💖😃 Tämä on palautteena ihan ainutkertainen - tämäkin!


Kesää kohti yhdessä
- kollaasi nuoren yhteiseksi iloksi jakamista kuvista Discordin kanavalta:
Ulkoilukuvia ja kokemuksia 💗😎




Meillä on muuten parhaillaan menossa palautekysely Nuorten kohtaamispaikka Toivon toimintaan osallistuneille nuorille aikuisille. 

Voit täyttää sen tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/questions/3c2abcfa44  

Olisi hienoa kuulla just sun kokemus, olit sitten ollut mukana kohtaamispaikan toiminnassa paljon tai vähän. Kysely on helppo täyttää ja sillä on iso merkitys, koska se auttaa meitä yhdessä kehittämään Toivosta nuorten näköistä ja nuorten tarpeisiin vastaavaa myös jatkossa. Toivomme runsasta osallistumista, siitäkin huolimatta (ja juuri siksi!) että jokainen vastaus on meille tärkeä ja arvokas itsessään 💗 Kiitos kun jaat kokemuksesi kanssamme 💗

 

ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA:

VIIKKO 21.



MA 24.5. 

Ohjaajat paikalla Dsicordissa klo 11-14.

Aloitellaan viikko yhdessä ja kokoonnutaan vaikkapa etäkahvien merkeissä puhehuoneeseen. Mitä sulle kuuluu viikonlopun jälkeen ja näin uuden viikon alussa? Entä muille? Vahva veikkaus, että tässä kohdassa käydään Euroviisujen finaalin jälkipuinti. Kuinkahan siinä mahtoikaan käydä lopulta...


TI 25.5.

Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14.

Oletko joskus haaveillut DC-Toivon aikana, että olispa kiva nähdä juttukavereita tai mikä ettei itsekin näkyä myös muille enemmän? Meillä on tähän ratkaisu! Tänään on tarjolla videovartti jokaiselle halukkaalle - ei ole pakko, mutta ehdottomasti voi! Vartin voi lunastaa yksi kerrallaan, jotta ei kaadeta kättelyssä koko serveriä. Kiva nähdä teitä! Jo ajatuksen tasolla hykerryttää päivän kohtaamiset taas.


KE 26.5. 

Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14.

Tänään pääsee taas etäulkoilun makuun ekan tunnin aikana. Ulkoilmaan pääsee muiden mukana olipa itse ulkona tai ei. Toivotaan, että kelit hellii meitä ja jokaiselle löytyy mieluisat maisemat. Juttuseuraa ainakin löytyy messiin - se onkin se tärkein! Tänään ohjelmassa on rentoa jutustelua.


TO 27.5.

Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14.

Olemme ihan diginä! Tule keskustelemaan hyvinvointia tukevista sovelluksista. Onko sulla tiedossa joku sellainen, jota voisit suositella myös muille? Millaisia kokemuksia sulla on aiheeseen liittyen? Olemme eilen päivittäneet omaa kokemustamme aiheesta. Voitais vaikka kokeilla yhdessä jotakin kännykälle tai vaikka läppärille asennettavaa versiota.


PE 28.5.

Toivon Discord on nuorten omatoimisessa käytössä myös perjantaisin (ja aina muulloinkin!), vaikka mitään ennalta sovittua ohjaaja-aikaa ei tällä päivällä olekaan. Jos sulta puuttuu vielä kutsulinkki mainiolle serverillemme, niin saat sen laittamalla pyynnön osoitteeseen: nuorten. kohtaamispaikka@ymca.fi


Aurinkoa loppuviikkoosi 🌞

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.