perjantai 28. toukokuuta 2021

Tätä on odotettu- Vihdoinkin nähdään!



KESKIVIIKKONA 2.6. klo 12 tapaamme taas pitkästä aikaa LIVENÄ Kupittaanpuistossa!

Kokoontumisia koskevat rajoitukset ovat hieman muuttuneet. Toiveemme on, että voimme viettää mahdollisimman paljon aikaa yhdessä kesäkuussa ulkona, monenlaisen toiminnan ja rennon olemisen merkeissä. 

Tulethan säkin mukaan💗

Kuva on otettu 1.6.2020



Ensi viikolla ohjelmassa: 

MA 31.5.  Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14. Kanavalla vieraana tuttuja Lounais-Suomen SYLI ry:ltä klo 12-13 välillä. Tule juttelemaan syömiseen liittyen monenlaisista asioista. 

TI 1.6. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 11-14. Ulkoilua yhdessä etänä klo 11-12 välillä. Voit tulla myös kuuntelemaan, missä muut ulkoilevat.  

KE 2.6. Se on vihdoinkin taas mahdollista! Tapaamme tänään pitkästä aikaa LIVENÄ ja paikkana Kupittaanpuisto klo 12. Tavataan hirvipatsaan luona. Tulethan sinäkin mukaan!

TO 3.6. Ohjaajat paikalla Discordissa klo 12-14. Iltapäiväkahvit yhdessä etänä.

PE 4.6.  Hyvää nimipäivää Toivo! Viettäkäähän mukava päivä :) 

Nuorten kohtaamispaikka Toivolla on ollut ilo toimia yhteistyökumppanina viime vuonna järjestetyissä SÄRÖT- Larpeissa.  SÄRÖT-Larpeista koostettu näyttely on nyt avoinna pe-su klo 12-18, Galleria Barkerissa, osoitteessa Raunistulantie 25. Näyttely on kaikille maksuton. 

Olethan jo käynyt täyttämässä Toivon kävijöille suunnatun palautelomakkeen Toivon toimintaan liittyen. Jos et vielä ole, niin tästä linkistä pääset helposti Nuorten kohtaamispaikka Toivon palautekyselyyn:

https://www.lyyti.fi/questions/3c2abcfa44


Aurinkoista ja kivaa viikonloppua kaikille!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.