torstai 30. syyskuuta 2021

Kohti lokakuuta!

Menossa on harvinaislaatuinen viikko täynnä uusia alkuja, omien polkujen avautumista ja ennen kaikkea lämpöisiä ihmisten välisiä kohtaamisia. Elämä kuljettelee meistä jokaista ihan erityisellä tavalla. Ja hyvä niin. On iso ilo saada tutustua matkan varrella ja jakaa arkea hetkisen matkaa. Kaikkea hyvää kohtaamispaikan jo jättäneille ja uusille, vasta paikalle löytäneille.

Vaikka päivitykset tuleekin jo nyt, niin tänään (to 30.9.) ollaan kohtaamispaikalla vielä paikalla klo 10-12, jonka jälkeen lähdetään yhdessä kävelylle keskustaan. Toivo tarjoaa lämmintä juotavaa ulkoilun yhteydessä. Tule mukaan!

Koronaan liittyviä rajoituksia onkin jo vähitellen purettu, myös meillä. Noudatamme edelleen kuitenkin Turun alueelle annettuja suosituksia. Käytännössä tämä tarkoittaa Toivossa sitä, että tullaan terveenä paikalle, muistetaan pestä käsiä, mahdollistetaan turvallisten välien pitäminen ja käytetään vielä maskia suojataksemme toisemme yhteisissä sisätiloissa. Pelejä voi pelata, myös biljardi on taas käytössä, omia eväitä, kahvia ja teetä voi nauttia Toivossa käymisen yhteydessä. 

ENSI VIIKOLLA:  

MA 4.10. Toivo on auki klo 10-15. Aamupuurokattila porisee taas vanhaan tuttuun tapaan Toivon keittiössä. Tänään askarteluhuoneeseen on varattu mahdollisuus tehdä helppoja ja kivoja betoniaskartelutöitä ohjatusti.

TI 5.10. Tavataan Toivon Discordissa klo 11-14. Tule juttelemaan ja kirjoittelemaan kuulumisia, niitä pieniä ja isoja arjen asioita, yhdessä. Mielellään kuullaan vielä sun toiveista, mitä sä toivoisit, että Toivon Discordissa tapahtuisi loppusyksyn aikana. nyt kun kohtaamispaikkatilakin on samaan aikaan käytössä? Mistä olis tukea just sun arkeen?

KE 6.10. Toivo on auki klo 10-15. Tule tapaamaan muita kohtaamispaikalle - ihan parasta!

TO 7.10. Toivo on auki klo 10-15. Tänään ei lähdetä retkille eikä reissuille. Kohtaamispaikalla olemiselle ja sen mahdollisuuksille tuntuu nyt olevan enemmän tilausta 💗 Olemme kuulleet toiveen 😊

PE 8.10. Ei virallista ohjelmaa tälle päivälle, mutta Toivon Discord on auki 24/7 nuorten kirjoittelulle ja juttelulle. Jos sulla ei ole vielä kutsulinkkiä Toivon Dsicordiin, saat sen laittamalla meille sähköpostia osoitteseen nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

Mukavaa loppuviikkoa!

Viikon kuvia: Meillä on ollut hieno onni saada keitellä ihan taivaallista teetä! 😍 

Tässä vielä se nopealukuinen viikko-ohjelma 😊 Ole hyvä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.