torstai 2. syyskuuta 2021

Varovaisen toiveikkaasti

 

Maanantai 6.9.

Toivon ovet avataan! Kohtaamispaikka on auki klo 11-14.

Joitakin varotoimia on pidettävä vielä yllä ja ne ovat seuraavat: Maskia on pidettävä koko sen ajan, jonka olet Toivossa, samoin pidetään turvavälit ja sisälle tultaessa pestään kädet. Otamme kerralla sisälle vain 10 kävijää ja jos tämä määrä on täynnä, pitää omaa vuoroaan odottaa ulkona. Näillä toimin on tarkoitus saada toiminta jälleen kohtaamispaikalla pikkuhiljaa alkamaan ja toivotaan, että tästä se tosiaankin saa alkaa.

 

Tiistai 7.9.

Ohjaajat paikalla discordissa klo 11-15 ja klo 14 saamme vieraan. Vieraaksemme saapuu Venla Heikkilä Vamoksesta ja hän esittelee Vipunen toimintaa. Vipunen on tarkoitettu 17-29 -vuotiaille nuorille, joilla on peruskoulu vielä suorittamatta ja haluaa sen saada suoritetuksi. Jos itselläsi, tai jollain kaverillasi on tämä tilanne, tule kuulolle. Ja saa tulla, vaikkei olisikaan.


Keskiviikko 8.9.

Kohtaamispaikka auki klo 11-14 ja samat ohjeet kuin maanantaina. Pidetään huolta, että kaikilla on turvallista olla Toivossa.


Torstai 9.9.

Klo 11 lähdemme Toivon edestä jokirantaan pelaamaan virtuaalista pakopeliä. Voit tulla myös suoraan Vanhalle Suurtorille noin klo 11.15.

Pelasta Turku -pakopeli on lisätyn todellisuuden (AR) avulla luotua virtuaalimaailmaa ja todellisuutta sekoittava uusi seikkailu, jossa pelaajan tehtävänä on saada Turun perustamisasiakirja pelastettua. Peli sijoittuu Tuomiokirkkopuiston läheisyyteen. Peliä voi pelata älypuhelimella tai tabletilla maksuttoman Tarina-sovelluksen kautta. Pakopelin on tilannut ja tuottanut Turun kaupunki.

Peliin voi tutustua etukäteen tässä osoitteessa:

https://www.turku.fi/uutinen/2021-06-30_turun-historiaan-keskittyva-pelasta-turku-pakopeli-sekoittaa-virtuaalimaailmaa-ja

Viikolla 35 käytiin yhdessä kävelyllä jokirannassa ja sää tosiaankin helli meitä. Kahvit juotiin ulkona kahvilassa ja sekin oli yllättävän mukavaa, Discordissa juteltiin muuttamisesta ja muista ajankohtaisista asioista. Myös ongintaa ja grillausta oli ohjelmassa, mutta tätä kirjoittaessa, olimme vasta menossa rantaan, eli kireitä siimoja vaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.