perjantai 27. elokuuta 2021

Kohti syyskuuta jo mennään... Onko vielä kesää jäljellä?


ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA:

MA 30.8. Toivotaan kivaa keliä🌞  Sillä tänään lähdetään yhdessä päiväkävelylle. Tavataan Toivon edessä klo 12 ja lähdetään pienelle kävelylle (kesto n.45min) vaikka Aurajoen rantaan. Kävelyn jälkeen juodaan kupit kuumaa, jossain kivassa kahvilassa. 

TI 31.8. Ei virallista ohjelmaa. Discord on auki kaikille kanavalle liittyneille 24/7 eli siellä voi tänäänkin kirjoitella ja jutella. Jos sinulla ei vielä ole liittymislinkkiä, saat sen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

KE 1.9. Ohjaajat Discordissa klo 12-15 välillä. Tule mukaan kanavalle. Kirjoitellaan ja jutellaan porukalla, voit halutessasi jutella myös kahden kesken- vaikka ohjaajan kanssa.  Onko sinulla alkamassa jokin uusi projekti tai käsityö vai onko kaappiisi jäänyt joku keskeneräinen juttu. Olisi kiva nähdä ja kuulla mitä sinä tuunaat tai millainen projekti sinun kaapistasi löytyy :)

TO 2.9. Onkiretki ja makkaran grillausta grillikatoksessa Ruissalon Saaronniemessä  klo 11-15 välillä. Toivolta otetaan mukaan kaikki tarvittavat välineet kalastukseen sekä grillailuun. Riittää, kun pukeudut säähän sopiviin vaatteisiin :) ja suuntaat paikan päälle. Jos tarvitset  bussilipun tullaksesi mukaan, saat sen maanantain kävelyretken yhteydessä ohjaajilta.  




MUKAVAA LOPPUVIIKKO KAIKILLE💜



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.