torstai 19. elokuuta 2021

Ensi viikolla Toivon matkassa tapahtuu seuraavaa:

MA 23.8. Tule mukaan virkistäytymään ulkona liikkuen ja pelaamaan yhdessä frisbeegolfia Turun Urheilupuistoon! Lähdetään liikkeelle porukalla Kaupunginteatterin Teatterisillan puoleisesta päästä, jossa tavataan klo 12.45. Olemme aloittelemassa frisbeegolfradan alussa noin klo 13. Meillä on kiekkoja matkassa. Joten riittää, että vain tulet paikalle.

TI 24.8. Olemme paikalla Discordissa klo 11-15, Poikkea juttelemassa ja kirjoittelemassa yhdessä tai vaikka ihan kahden kesken ohjaajan kanssa. 

KE 25.8. Tavataan Discordissa klo 11-15. Jos sulla ei vielä ole kutsulinkkiä ja haluaisit paikalle tulla, vaikka ihan vaan tutustumaan, niin laitahan meille viestiä sähköpostiimme: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi, niin laitetaan sullekin kutsua tulemaan! 

TO 26.8. Tänään retkeillään Wäinö Aaltosen museoon (WAM), joka on nykytaiteeseen painottuva taidemuseo. Siellä on aina tarjolla monenlaista taide-elämystä ja vaihtuvia näyttelyitä moneen eri makuun. Tällä hetkellä näyttelysaleihin on luotu Anu Pentikin - Alussa oli siemen, tilallinen ja kerronnallinen kokonaisuus. Tuu seikkailemaan meidän kanssa! Tavataan museon edustalla, sisäänkäynnin luona, klo 12. Museo sijaitsee osoitteessa: Itäinen Rantakatu 38.

Toivon toimintaviikko päättyy torstaille. Voit kuitenkin halutessasi viettää aikaa vielä Toivon Discordissa, joka on jatkuvasti auki nuorille aikuisille ja omatoimisesti käytettävissä. Myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Loppuun vielä kuvamatskua kuluneelta viikolta. Toivotaan, että ensi viikolla meidän sateenvarjovarastolle ei tule samalla tavalla käyttöä. Loppukesällä ulkona on tosi huikeat puitteet kohtaamisille jos säät on vaan yhtään suotuisia. 

Viikon luontohavaintona oravakiven hyörinää ja uutena tuttavuutena Espanjansiruetanoita...

Tässä viikko vielä lyhyesti - tuu mukaan! 😊


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.