perjantai 6. elokuuta 2021

Kesätauon jälkeen arki on aloitettu hieman eri tavalla kuin oli suunniteltu. Koronatilanne Varsinais-Suomessa on selkeästi huonompi kuin ajateltiin. Nuorten kohtaamispaikka Toivo seuraa tilannetta ja odottelee ohjeistuksia arkeen liittyen. Nyt kuitenkin toimitaan vielä- viikko kerrallaan- alkuvuoden tapaan. Toiminta tapahtuu netissä, Discord-kanavallamme, sekä tapaamisina ulkotiloissa. Ihanaa kaikesta huolimatta on  olla kuulolla ja nähdä💛 

ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA OHJELMANA:

MA 9.8. Ohjaajat Discordissa klo 11-15 välillä. Tule mukaan kanavalle. Kirjoitellaan ja jutellaan porukalla, voit halutessasi jutella myös kahden kesken- vaikka ohjaajan kanssa. Jos sinulla ei vielä ole liittymislinkkiä, saat sen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: nuorten.kohtaamispaikka@ymca.fi

TI 10.8. Nähdään tänään Puolanpuistossa klo 12-  Toivotaan, ettei sade meitä tänään kastele😂

KE 11.8. Ohjaajat Discordissa klo 11-15 välillä. Tule kirjoittelemaan ja juttelemaan muiden kanssa, erilaisille teksti-ja puhekanaville. 

TO 12.8. Ei virallista ohjelmaa. Discord on auki kaikille kanavalle liittyneille 24/7 eli siellä voi tänäänkin kirjoitella ja jutella.

MUKAVAA LOPPUVIIKKO KAIKILLE! PYSYKÄÄ TERVEINÄ💜

Viikkoon on mahtunut kivaa juttelua netissä sekä ilahduttavia kohtaamisia puistossa sekä mölkkyturnauksessa. Tänä vuonna pokaalin vei  Turun Seudun Vanhustentuki ry.  Onnittelut voittajille. Ensi vuonna uudestaan! 



Aurinkokin on nähty tällä viikolla🌞. Mutta hetkittäin on istuttu sateenvarjon alla☔

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.