perjantai 22. huhtikuuta 2022

Hups! Huhtikuu melkeen jo lopuillaan :)

Hieman lyhyempi viikko takana, mutta tekemistä viikkoon on taas tietysti mahtunut. Aamupalaa ja eväitä, keskusteluja laidasta laitaan, monenlaisia kädentaitoja, lautapelejä, biljardia, kukkien vaihtoa, siman valmistusta, kevään saapumisen ihastelua ja paljon muuta... 

Kiva, kun ootte ollu mukana ja kiva, jos tulet joku päivä mukaan!

Täällä me ollaan!Yliopistonkatu 26 c 2.krs


Ensi viikolla Toivossa tapahtuu:

Ma 25.4. Toivo on auki klo 10-15. Aamupalaa tarjolla klo 11. Tule aloittamaan uusi viikko yhdessä. Ohjaaja tavattavissa Discordissa klo 14-15 välillä.

Ti 26.4. Toivo on auki klo 10-15. Nyt on aika suunnitella tulevaa kevättä ja kesää.... TOIVORIIHI eli Toivon kävijöiden yhteinen ideointi ja suunnitteluhetki olohuoneessa klo 13. Mitä haluaisit tehdä Toivossa? Mihin haluaisit yhdessä lähteä- ulkoilemaan, retkeilemään, kokeilemaan, tutustumaan...  Kaikki ideat ovat tervetulleita💛

Ke 27.4. Aamukahvit jokirannassa klo 10-11 (säävaraus) + Toivo auki klo 11-15. Ihanaa, kun kevät on vihdoinkin saapunut ja aurinkokin hieman jo lämmittää🌞Siitä innostuneena aloitetaan päivä tänään aamukahveilla jokirannassa klo 10. Tavataan teatterisillalla, keskustan puoleisessa päädyssä. Aamukahvien jälkeen siirrytään sisätiloihin Toivoon jatkamaan päivää. Sateen sattuessa kahvit juodaan tuttuun tapaan Toivolla. Päivän aikana valmistellaan myös suolaisia herkkuja vappua varten.  

To 28.4. Toivo auki klo 10-15. Ihan huippua juhlistaa juhlapäiviä ihan livenä kohtaamispaikalla! Tänään luvassa pientä vappuilua ja herkuttelua klo 12 alkaen🎈. 

Pe 29.4. Toivo on kiinni! MUKAVAA LOPPUVIIKKOA KAIKILLE!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.