perjantai 8. huhtikuuta 2022

Toivon ensi viikko:

Tässä viikko ensin lyhyenä versiona ja sitten vähän pidemmin puhein. 


MA 11.4. Toivo on auki klo 10-15. Aamupalalle voi poiketa klo 11 alkaen. Tule tankkaamaan positiivista mielialaa ja aloittelemaan viikko hyvässä seurassa. 

TI 12.4. Toivo on auki klo 10-15. Tänään ollaan iltapäivästä paikalla sekä kohtaamispaikan arjessa että Toivon Discordissa klo 14-15 välillä. Kuulumisten vaihtaminen on siis mahdollista monellakin tapaa! Oletko joskus jutellut kohtaamispaikalta discordin puolelle? Tai ihan päin vastoin?

KE 13.4. Toivo on auki klo 10-14. Kun kohtaamispaikka menee kiinni, niin lähdemme klo 14 kävelemään kohti Turun Biologista museota. Vieraillaan Kappas, kakkaa! -näyttelyssä. Tarjolla yllättäviäkin näkökulmia jätöksiin ympärillämme ja kevyttä pohdintaa pökäleiden, papanoiden. läijien ja kikkareiden isommasta merkityksestä. Turun Biologinen museo on 1907 valmistunut luontomuseo. Museossa on esillä 13 suomalaista luontomaisemaa elämineen: nisäkkäitä on 30 ja lintulajeja 143. Kohde sopii erityisen mainiosti luonnosta ja kulttuurihistoriasta kiinnostuneille. (Jos olet tulossa museolle suoraan, niin se sijaitsee osoitteessa: Neitsytpolku 1.)

TO 14.4. Toivo on auki klo 10-14. On perinteisen pääsiäismunajahdin aika! Toivoon on piilotettu tänään pääsiäismunia, helppoihin ja ei niin helppoihin paikkoihin. Löydätkö omasi? Tule kokeilemaan... Tänään maistellaan rohkeasti myös muita pääsiäis"herkkuja", jotka tunnetusti aiheuttavat makumuistoja ja jakavat mielipiteitä. Hmm... kuka tykkää pashasta? ..entä mämmistä? 

Toivo on kiinni pääsiäisen pyhinä! Avaamme seuraavaksi ti 19.4. klo 10!


Lähde keskiviikkona mukaan näyttelyyn! 💩😀


Ihana, kävijän maalaus 😍 Tämä suloinen kettu ehkäpä haaveilee puun alla 🦊🌳✨

Valuttamalla maalia saatiin hienoa tunnelmaa ja värien ilottelua taideteoksiin 🤩💜 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.