perjantai 20. toukokuuta 2022

Viikko se on lyhytkin viikko

Tällä viikolla kirjoitettiin kirje itselle, tai jollekin toiselle rakkaalle henkilölle. Oma kirje ilmestyy joskus tulevaisuudessa postiluukusta ja on kiva lukea mitä kesän alussa kirjoitti. 

Saatiin nauttia salaattibaarin antimista. Monenmoista oli tarjolla, joten jokaiselle löytyi mieleinen annos, kun sen sai itse koota.

Tällä viikolla Toivossa oli työharjoittelussa sosionomiopiskelija Jade. Hänen kanssaan juttu sujui kivasti. Harmi, ettei hän ole Toivossa pidempään. 

Käytiin tutustumassa Monipalvelukeskus Tsemppiin avointen ovien päivänä. Kivalta paikalta vaikutti sekin.

Kädentaitoja käyttäen saatiin taas aikaan kivoja juttuja.





Maanantai 23.5. 

Toivo auki klo 10-15.

Tarjolla aamupuuroa klo 11 alkaen. 

Yhden aikoihin sosionomiopiskelijat Taru ja Ronja tulevat juttelemaan meidän kanssamme, tarkoituksenaan tutustua Toivon toimintaan ja kävijöihin. Tule juttelemaan ja kertomaan omat kokemuksesi. Tämän pohjalta opiskelijat suunnittelevat toimintaa huomiseksi.


Tiistai 24.5.

Toivo auki klo 10-15.

Sosionomiopiskelijat Taru ja Ronja järjestävät toimintaa Toivossa. Tätä kirjoitettaessa emme vielä tiedä mitä se on, mutta annamme heille tähän päivään aikaa klo 12-15. Jännää nähdä mitä kivaa he keksivät. 





Keskiviikko 25.5.

Ohjaaja paikalla Discordissa klo 12-13.

Toivo auki klo 12-18 + Teatteri

Kohtaamispaikka on auki poikkeuksellisesti vähän myöhempään, koska lähdemme klo 18 Kaarinan nuorisoteatteriin katsomaan näytelmää Minä en pelkää. Jos et ole vielä ilmoittautunut, mutta haluaisit nähdä esityksen, voi kysyä mahdutko vielä mukaan. Teatterille voi tulla omin kyydein, tai sinne pääsee ohjaajien kyydissä Toivolta. Viipurintie 118 Kaarina, on nuorisoteatterin osoite.

Näytelmä Minä en pelkää on nuorten itsensä tekemä näytelmä, joka kertoo peloista ja miten niiden kanssa voi oppia pärjäämään. Esitys kestää noin tunnin.


Helatorstai on pyhäpäivä, jolloin Toivo on kiinni, eikä perjantainakaan olla paikalla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.