torstai 9. kesäkuuta 2022

Aika rientää kuin hirvi!


Jotenkin aika kuluu nyt kovin nopeasti. Johtunee ehkä siitä, että Toivossa on nyt ollut ihmisiä ihan mukavasti ja silloinhan aika kuluu nopeasti kun on kivaa.

Teemavalokuvaus tuotti paljon kuvia ja osa niistä on nähtävissä tässä yhteydessä ja Toivon discordissa lisää.

Tehtiin yhdessä myös lyhyt ohjattu rentoutus ja se tekee kyllä hyvää, jos sattuu olemaan vilkkautta päässä. Käytiin myös mielenkiintoisia keskusteluja, kuten Toivossa on tapana. 

Toivon ohjelma viikolla 24


Maanantai 13.6. 

Toivo auki klo 10-15.

Aamupalaa tarjolla taas klo 11 alkaen ja tätä on yleensä riittänyt koko päiväksi.


Tiistai 14.6. 

Toivo auki klo 10-12.

Klo 12 lähdemme Ruissaloon ongelle ja minigolfaamaan. Lähtö Toivolta klo 12, hypätään bussiin rautatieaseman luota. Toivosta otetaan mukaan onget ja muut kalastustarvikkeet, ota itse omat eväät ja juomista. Voit halutessasi osallistua sekä ongintaan, että minigolfiin, tai vaikka vain jompaankumpaan. Ja toki uimaankin saa mennä, jos haluaa kun kerran rannassa ollaan. Sateen sattuessakin voi kalastaa, joten ihan pieni sade ei meitä haittaa. Toivolla on myös lainattavia sateenvarjoja.

Keskiviikko 15.6.

Toivo auki klo 10-15.

Tänään tehdään unelmakarttoja. Mistä sinä unelmoit? Mitä toivoisit elämässäsi olevan vaikkapa vuoden päästä? Mitä haluat itsellesi sanoa? Tule mukaan unelmoimaan helpolla tavalla yhdessä ja itsenäisesti.


Torstai 16.6.

Toivo auki klo 11-15. 

Ennen avaamista käymme aamukahvilla Aurajoen rannalla. Nähdään klo 10 teatterisillan luona, sil puol jokkee, mis on tori. Toivosta tuodaan kahvit, teet ja muutama keksi, tuo sinä itsesi. Säävaraus, eli jos sataa, ollaan Toivolla klo 10 alkaen. 

Ohjaaja paikalla myös Discordissa klo 11.15-12.15, saa tulla juttelemaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.