perjantai 17. kesäkuuta 2022

Kaksi viikkoa vielä kohtaamisia ja kivoja touhuja ennen Toivon kesätaukoa (hyvä syy lähteä liikkeelle!)

Vielä ehtii mukaan monenlaiseen menoon. Juttutuokioille, tapaamaan muita, tutustumaan paikkaan - mikä vain tuntuu itselle sopivalta ja ajankohtaiselta juuri nyt. Ehkäpä siitäkin on hyvä jutella kohtaamispaikalla, mitä kukin on kesätauon ajalle, heinäkuulle, itselleen keksinyt kesäpuuhaa kaupungista tai kaupungin ulkopuolelta.

Viikko on vierähtänyt jälleen vauhdilla ja ollaan ennätetty taas kaikenlaista. Päällimmäisenä mieleen on varmaan monella jäänyt retki Ruissaloon kalastamaan ja minigolfaamaan. Ilahduttavaa, kuinka monta rohkeaa meitä olikaan alkupäivän sään heilahteluista huolimatta. Wau! Ihan huippua, että päätettiin yhdessä lähteä luonnon vehreyteen. Kuka olisi arvannut, miten hieno päivä lopulta tulikaan. Ensi viikolla on uusi mahdollisuus, mennään taas! 😊 Keskiviikkona pysähdyttiin unelmien äärelle ja leikeltiin lehdistä tekstejä ja kuvia, jotka jollakin tavalla kutsuivat ja puhuttelivat juuri tässä hetkessä. Ollaan käyty hyviä keskusteluita, pelailtu yhdessä ja poikettu jokirannassa aamukahvilla.Oletko muistanut jättää meille kevätkaudesta kävijäpalautetta? Olis muuten tosi arvokasta meille 💗 Voit tehdä sen helposti seuraavasta linkistä (ja kysy ihmeessä jelppiä Toivon ohjaajilta jos tarvitset apua sähköisen lomakkeen kanssa - sen voi halutessaan täyttää myös Toivossa): https://link.webropolsurveys.com/S/2D4E3543B9C12DB1


ENSI VIIKOLLA :MA 20.6. Toivo on auki klo 10-15. Aamupala odottelee uuden viikon aloittajia klo 11. Tule vaihtamaan kuulumiset ja vaikkapa pelaamaan jotakin kivaa porukalla.

TI 21.6. Toivo on auki klo 10-15. Tänään valmistellaan vielä yhdessä huomisen kesäretkeä Ruissaloon. Retken yksityiskohdat hahmottuvat päivän keskusteluissa. Tuu mukaan!

Ohjaaja on paikalla Toivon Discordissa klo 10-11. Luvassa jutustelua ja kirjoittelua yhdessä tai vaikka yksärilläkin.

KE 22.6. KESÄRETKIPÄIVÄ! Toivo aukeaa klo 10. Lähdetään klo 10.45 kävellen kohti Rautatieaseman bussipysäkkiä, josta otetaan bussi Ruissalon Saaronniemeen (eli bussin 8 päätepysäkille). Bussi on mennessä pysäkin kohdalla n. 11.03. Mitä tiedetään reissusta tässä vaiheessa? Tulee kiva päivä. Meri on aina rannassa 😄 Uimaan pääsee jos haluaa, otetaan parit onget messiin, grillailua ja evästelyä luvassa. Ollaan tilattu nätti päivä tähän! 🌞 Tuu mukaan! 

TO 23.6. Toivo on auki klo 10-15. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa ja retkievästä on jäänyt jäljelle, niin tänään saattaa vielä olla jotakin haukattavaa tarjolla. Katsotaan, kuin käy! Juhannusviikonloppu lähestyy. Tuu kertailemaan suunnitelmia ja juttelemaan vaikka kesän kuvioista muutenkin. Voidaan alkaa koota vinkkilistaa, mikä kaikki kaupungissa on auki siinä kohdassa kun Toivo menee heinäkuuksi kiinni. Kaikki hyvät vinkit kiertoon!


Kaunista keskikesän viikonloppua ja hyvää juhannusta!

Toivo on auki vielä seuraavan viikon (eli viikon 26.), ja sit taas elokuussa 😎👋

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.