perjantai 18. marraskuuta 2022

Hentoja valoja pimeneviin päiviin

Tämän viikon valopilkkuja ovat olleet yhdessä jaetut hetket kohtaamispaikalla. On tutustuttu, keskusteltu, tehty palapelejä, harjoiteltu kehon ja mielen yhteyttä, rakenneltu pieniä lyhtyjä pimeään marraskuuhun, soiteltu nostalgiamusaa, pelattu Kuningasta ja rosvoa - mikä mainio korttipeli! Sekä tietysti aloiteltiin glögi ja piparkakkukausi - ja monta muuta mukavaa juttua. 

Eilen seurattiin livelähetystä Nuorten aikuisten itsenäistymispäiviltä ja taiteiltiin Toivon olkkarissa. Ihanaa, kun olette löytäneet tienne tänne kohtaamispaikalle - meillä on suorastaan sellainen hyvien tyyppien voimavarasto täällä Toivolla. Muiden seuralla on tunnetusti mielialaa nostava vaikutus, joten älä jää yksin kotiin, vaan tule mukaan 💗 Ja, jos elämä joskus tuntuu tässä hetkessä olevan pikkuisen tai vaikka vähän enemmänkin solmussa, niin täällä ne solmutkin ajan kanssa lähtee selviämään.


Viikon kuvia 💗


Ennen kuin mennään ensi viikon ohjelmaan, niin ISO kiitos kaikille, jotka ovat antaneet palautetta siitä, millaista just sun on ollut osallistua Toivon toimintaan. Jos sulla on vielä palaute jättämättä tältä kaudelta, niin voit tehdä sen tästä linkistä:  https://link.webropolsurveys.com/S/2D4E3543B9C12DB1


ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA TAPAHTUU:


MA 21.11. Toivo on auki klo 10-15. 

Pientä aamupalaa on katettu keittiöön jo klo 10. 

Viime viikosta hyväksi havaittu tapa on lipua aamupalalta mindfulnessin maailmaan ja pysähtyä hetkeksi yhdessä uuden viikon edessä omaa kehoa ja mieltä rentouttaen ja lempeästi herätellen. Hetki itselle alkaa siis klo 10.30. Sen kesto on noin 20 minuuttia, vähän riippuen siitä, millainen harjoitus valitaan kuunneltavaksi. Etsi itsellesi mukava paikka Toivon olkkarista ja tule mukaan. Jokainen rentoutuu omalla tavallaan, joten tätä taitoa voi harjoittaa juuri siitä pisteestä käsin, missä satut tänä maanantaina olemaan tähän aikaan.

Iltapäivällä pidetään Toivoriihi klo 13 alkaen. Toivoriihi on se kohta, jossa voidaan yhdessä pysähtyä Toivon ajankohtaisten asioiden äärelle. Kuulostella tämänhetkisiä fiiliksiä, suunnitella tulevaa ja miettiä mitä kaikkea olisikaan kivaa ja tärkeää porukalla tehdä täällä Toivossa ja Toivon ulkopuolellakin. Ideat ja ajatukset kirjataan ja niistä poimitaan nuorten ehdotuksia tuleviin viikko-ohjelmiin.


TI 22.11. Toivo on auki klo 10-14 + retki taidenäyttelyyn 

Ohjaaja on paikalla Discordin puhehuoneessa klo 10-11. Tule mukaan! Voit osallistua kirjoittelemalla yhdessä ja yksityisesti sekä poikkeamassa juttusilla muiden kanssa.

Iltapäivällä lähdetään tutustumaan HangFlow ry:n ja Sopu-työn järjestämään taidenäyttelyyn Hansakorttelin Kultatalon alakertaan, jossa on käynnissä Nuorten Taidetyöpajan näyttely: Ketä mä oon? Aiheena näyttelyssä on nuoren identiteetti. Lähtö Toivolta klo 14.


KE 23.11. Toivo on auki klo 10-15. 

Tänään meitä tulee tapaamaan kohtaamispaikalle Nuorten Turku, joka samalla sekä tutustuu Toivoon että esittelee omaa toimintaansa klo 13 alkaen. Onko palvelu jo tuttu? Hienoa, jos on! 😃 Nuorten Turku on alle 29 -vuotiaille tarkoitettu tieto- ja neuvontapalvelu, josta voi saada tietoa ja ohjausta monenlaisissa itseä kiinnostavissa ja askarruttavissa asioissa.


TO 24.11. Toivo on auki klo 10-15. 

Toivon RunoRinki kokoontuu jälleen klo 11. Tänään voi - jokainen joka haluaa, ottaa mukaan runon, jonka haluaa jakaa yhdessä. Se voi olla itse kirjoitettu, tai jostain matkan varrelta poimittu. Kokeilemme runoilla taas tälläkin kerralla jonkin yhteisen tuotoksen, tällä kertaa hiukan erilaisen kuin viimeksi. Lisäksi tehdään omat runot lehtiartikkeleista, joitakin sanoja piiloon värittämällä ja joitakin korostamalla. Sanomalehti on oivallinen runouden lähde. Rohkeasti mukaan - tästä tulee kivaa!


Mukavaa loppuviikkoa 💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.