perjantai 4. marraskuuta 2022

Kiva viikko taas tulossa- Tule mukaan!

MA 7.11. Toivo on auki klo 10-15. 

Aamupalaa tarjolla klo 10 alkaen. Tule siis aloittamaan taas uusi viikko yhdessä aamupalan merkeissä. Askarrellaan kortti jollekin tärkeälle ihmiselle elämässä. Toivo postittaa kortin myös tarvittaessa.


TI 8.11. Toivo on auki klo 10-15. 

Toivon levyraati klo 11 olohuoneessa. Eli valitse jokin suosikki/lempibiisisi ja tule soittamaan kappale levyraadissa. Mukana voit olla myös ihan vaan kuuntelemalla muiden valitsemia kappaleita. 


KE 9.11. Toivo on auki klo 10-13. 45 + Biljardia Aurabiljardissa klo 14-15

Mindfullness-hetki klo 10.30. Päivä aloitetaan pienellä (n.20min) rentoutus-ja läsnäolohetkellä- siitä onkin kiva jatkaa päivää yhdessä monenlaisen tekemisen ja keskustelujen  merkeissä. 

Iltapäivällä klo 13.45 lähdetään Toivolta Aurabiljardiin pelailemaan! Biljardipöydät on varattu klo 14-15 välille. Kaikki siis mukaan pelaamaan, Toivoon ei jää kukaan😊 


TO 10.11. Toivo on auki klo 10-15

Ohjaaja Toivon Discordissa paikalla klo 10-11. Eli kirjoittelua ja juttelua Toivon omalla Discord- serverillä. Mukaan pääset pyytämällä linkin Toivosta eli olet lämpimästi tervetullut sinnekin mukaan.

Iltapäivällä pelataan porukalla ja porukoissa erilaisia seurapelejä. Aliasta sanoja selittämällä sekä Pictonarya  ja hirsipuuta liitutaululle piirtäen- Hauskoja hetkiä taatusti luvassa😊

PE 11.11. TOIVO ON KIINNI!Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Mennyttä viikkoa kuvina😊 

Erityiskiitos Maarian kylätalolle, hyvinvoinnin kipinä-hankkeelle ja Päiville💗 Kiitos, kun saatiin tulla tutustumaan ja vierailla teillä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.