perjantai 28. lokakuuta 2022

Karkki ja kepponen!

Halloween-aiheisten puuhien, hyvien keskustelujen, monien toivomaisuuksien ja tutustumisten täyteinen viikko takana. Muistakaahan käntää kellot tässä välissä talviaikaan sekä torin bussipysäkit oikeaan asentoon niin marraskuulle jatketaan tätä samaa hyvää rataa 😊 

Tule Toivolle, se kannattaa! Toivo voi kannatella silloinkin, kun omassa elämässä on haasteita ja pimenevä vuodenaika tuntuu vähän valottomalta. Hetkillä, joita voimme jakaa täällä yhdessä on merkitystä siihen, että mieli pysyy positiivisena ja voimavarat plussan puolella. Kivoja ihmisiä tavattavissa ja monenlaista mukavaa toimintaa, myös ensi viikolla. Tule mukaan, jos et jo ole täällä 💖
Ensi viikolla Toivossa tapahtuu seuraavaa:


MA 31.10. Toivo on auki klo 10-15

Aamupala on katettuna pöytään jo heti aamusta. Ole hyvä!

Tänään starttaa syksyn palautteiden täyttely kohtaamispaikalla. Voit halutessasi tehdä palautekyselyn myös paperiversiona tai täyttää verkkolomaketta kevyesti tuettuna tai yhdessä ohjaajan kanssa. Jokainen nuoren palaute on meille tosi tärkeä ja auttaa Nuorten kohtaamispaikka Toivoa kehittymään myös jatkossa. Kiitos kaikille palautteen jo antaneille sekä kaikille niille, jotka vielä miettivät osallistumistaan. Palautteen voi jättää täysin anonyymisti, ilman tunnistamisen mahdollisuutta. Kohtaamispaikan kävijänä voit jättää palautteesi myös verkossa seuraavasta linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/2D4E3543B9C12DB1


TI 1.11. Toivo on auki klo 10-15. 

Tänään aloittelee Toivon ensimmäinen Runorinki klo 11. Kokoonnutaan yhdessä omien lempirunojen äärellä ja kuulostellaan niitä yhdessä. Ota mukaan lempirunosi tai runo, joka muuten vaan puhuttelee sinua juuri tänään. Runoringin aikana keräillään myös irrallisista mieleen nousevista lauseista runo, joka kootaan yhdessä yhdeksi kokonaisuudeksi. Mielenkiintoista nähdä ja innolla odottelen, kuinka meidän runoratsumme askeltaa omalla tyylillään menemään. Koppoti-kop.


KE 2.11. Toivo on auki klo 10-12.15.

Mindfulness-hetki hiljentää Toivon hetkeksi klo 10.30. Tule mukaan harjoittelemaan myötätuntoista suhtautumista omaa itseä kohtaan ja rauhoittamaan mielesi hetkeksi. Hetki rentoutumista voi myös katkaista ajatuksia, jotka joskus vievät kaistaa, enemmän kuin on tarpeen. Ota pehmeä lähtö tähän päivään ja etsi itsellesi sopiva rentoutumisen sopukka Toivon olohuoneesta.

Tänään retkeillään Maarian kylätalolle (Arkeologinkatu 4, Jäkärlä) tutustumaan yhteisötalon toimintamahdollisuuksiin. Siellä on ryhmiä ja kokoontumismahdollisuuksia nuorille aikuisille. Tänään mm. lautapelejä. Lähtö Toivolta klo 12.15. 


TO 3.11. Toivo on auki klo 10-15.

Toivon Discordissa on ohjaaja paikalla klo 10-11. Poikkea juttelemassa puhehuoneessa tai kirjoittelemassa yhdessä tai yksityisesti.

Leivotaan muutama uunipellillinen näkkileipää kohtaamispaikalla olevien nuorten kanssa. Pientä suolaista iltapäiväkahvin kaveriksi siis tässä kohdassa.Mukavaa loppuviikkoa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.