perjantai 14. lokakuuta 2022

Paljon kohtaamisia- ihan joka päivä!

Viikko pyörähti käyntiin uudella, vanhalla porukalla, kun Tiina palasi mukaan Toivon arkeen ohjaajaksi. Paljon on vaihdettu kuulumisia, tutustuttu ja keskusteltu- ja kivasti on kyllä mennyt😊  Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!  Muutamia heijastimia ja lehtileikkele-kollaaseja on vielä tällä viikollakin tehty pelaamisen lisäksi kohtaamispaikalla. Uutena innostuksena olohuoneen sohvalle on ilmestynyt ihana "käsityöpiiri"  Virkkaamista ja kutomista, niiden palauttamista mieleen kouluaikojen käsityötuntien jälkeen. Tekemisen innostus on mahtava juttu, se tarttuu💜 Frisbeegolf- radalla Urheilupuistossa saatiin nauttia ihanasta kelistä, hyvästä seurasta, pitkistä, onnistuneista heitoista ja ei niin onnistuneista heitoista-  ei siitä sen enempää taas tälläkään kertaa😂 Kiva reissu oli😊ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA OHJELMASSA: 
 MA 17.10. Toivo on auki klo 10-15. 

Aamupalaa tarjolla klo 10. Hyvien tekojen "tsydeemi" on ollut ahkerassa käytössä. Mutta edelleen kaikki pienet asiat, jotka lisäävät ja edistävät omaa hyvinvointia ovat tärkeitä- ihan jokaisena päivänä💛Hommahan menee niin, kun teet jotain hyvää itsesi hyväksi, voit sujauttaa siitä merkin Toivolla yhteiseen purkkiin- merkit päätyvät yhteiseen, hyvien tekojen tauluun. 

TI 18.10. Toivo on auki klo 10-15. 

Mindfullness-hetki klo 10.30. Päivä aloitetaan pienellä (n.20min) rentoutus-ja läsnäolohetkellä- siitä onkin kiva jatkaa päivää yhdessä monenlaisen tekemisen ja keskustelujen  merkeissä. 


KE 19.10. HUOMIO AUKIOLOAIKA! Toivo on auki klo 10-13. 

Ohjaaja Toivon Discordissa paikalla klo 10-11. Eli kirjoittelua ja juttelua Toivon omalla Discord- serverillä. Mukaan pääset pyytämällä linkin Toivosta eli olet lämpimästi tervetullut sinnekin mukaan.


TO 20.10. Toivo on auki klo 10-12. + 

Kirppisreissu Manhattanille, lähtö Toivolta klo 12. 

Bussi numero 20 lähtee Puutorilta klo 12.25. Ja palaamme keskustaan n. klo 15 aikoihin. Toivo kustantaa matkat kirppikselle, mutta ostokset jokainen maksaa itse😁 Yhteisiä, Toivoon tulevia ostoksia saattaa myös löytyä- kahvikuppihylly ei ehkä tarvitse täydennystä, mutta palapelit, askartelujutut voivat täydentyä😊 


Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.