torstai 6. lokakuuta 2022

Uusi viikko ja uudet kujeet!

Uniikkeja heijastinyksilöitä, koskettavia levyraatibiisejä, taiteen tekemistä monessakin muodossa, suolaisen piirakan tuoksua keittiöstä, tutustumista, ihan erityisesti Eijan kanssa hetkiin pysähtelyä ja muutoksen vastaanottamista yhdessä. Sellaisista aineksista koostui tämä elämänmakuinen ja monenlaisten tunteiden täyttämä viikko. 

Viikon näppäriä näpertelyjä 😍



Ensi viikolla Toivossa tapahtuu:


MA 10.10. Toivo on auki klo 10-15. 

Tämä viikko alkaa komeasti kansainvälisellä mielenterveyspäivällä. Tuu vaikka Toivoon, se on ihan hyvä pieni teko oman hyvinvoinnin tueksi. Tänään aloitetellaan uusi viikko yhdessä aamupalalla. Kohtaamispaikalle on palannut Tiina ohjaaja, joka pikkuhiljaa pääsee tutustumaan kaikkiin Toivon kävijöihin, jotka ovat löytäneet paikalle hänen ollessaan poissa paikalta. Mukavia juttuhetkiä ja pysähtymistä kohtaamisten äärelle tiedossa tästä hyvän matkaa eteenpäinkin. On kiva vaihtaa kuulumisia taas pitkästä aikaa! Tervetuloa Tiina ja kiitolliset terveiset vielä Eijalle viime vuosista 💖 


TI 11.10. Toivo on auki klo 10-15. 

Alkuviikko on varattu aikaa vielä lehtienleikkelyhommille ja heijastintalkoille, jos kaipaat sellaiseen seuraa, materiaalia ja ideoita. Voit myös tarttua ihan omaan projektiin Toivon askarteluhuoneessa.


KE 12.10. Toivo on auki klo 10-13. 

Lähdemme Toivolta Turun Urheilupuistoon pelaamaan frisbeegolfia klo 13. 

Tähän on tilattu nätti syksyinen päivä, jolloin voidaan edetä maastossa omaa tahtia kiekkojen heittelyä kokeillen. Ota mukaan hyvät kengät, joilla pärjäät tarvittaessa metsässä ja kalliolla.


TO 13.10. Toivo on auki klo 10-15. 

Ja Toivon Discordissa on ohjaaja paikalla klo 10-11. 

Tänään voidaan viettää korttipelipäivää. Pelataan helppoja ja kivoja korttipelejä, joihin kuka vaan voi lähteä mukaan hetkeksi tai pariksi halutessaan. Pelaaminen on mukava tapa tehdä yhdessä asioita muiden kanssa, jutustella ja viihtyäkin.


Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.