perjantai 30. syyskuuta 2022

Lokakuu- On aika hyvästellä Eija ja toivottaa Tiina tervetulleeksi takaisin!

Eijan matka Toivon työntekijänä ja Tiinan sijaisena päättyy ensi viikon jälkeen- tulethan siis vielä tervehtimään!  Meillä jokaisella on ihan taatusti valtavasti mieleenpainuvia hetkiä, keskusteluja, uusia kädentaitoja ja niin paljon muutakin kertynyt muistoihin Eijasta ja yhdessä vietetystä ajasta. Nyt on kuitenkin aika päästää Eija muihin mielenkiintoisiin juttuihin ja toivottaa Tiina tervetulleeksi takaisin mukaan Toivon arkeen ja juhlaan. Eijan läksiäisiä vietetään torstaina 6.10. 

Ensi viikolla Toivossa:

Ma 3.10. Toivo on auki klo 10-15.  Aamupalaa tarjolla klo 10. Levyraati klo 13-. Levyraadissa ei ole virallista teemaa. Tule siis soittamaan oma biisi tai tule vain kuuntelemaan mitä muut ovat valinneet soitettavaksi.

Ti 4.10. Toivo on auki klo 10-15.  Ohjaaja Discordin puhehuoneessa klo 10-11. Päivät pimenevät- nyt on siis syytä laittaa heijastimet roikkumaan takkiin tai laukkuihin! Tehdään itsellemme erilaisia ja hyvin uniikkeja heijastimia! 

Ke 5.10. Toivo on auki klo 10-15.  Myös tänään on mahdollisuus askarrella heijastimia. 

To 6.10. Toivo on auki klo 10-15. Eijan viimeinen päivä Toivossa💗. Viralliset läksiäiskahvit tarjolla klo 13-  Luvassa pientä ohjelmaa myös😊

Pe 7.10. Toivo on kiinni! Mukavaa loppuviikkoa!



Erilaisia ja erilaisiin aiheisiin liittyviä pienempiä ja suurempia kollaaseja on syntynyt useampia tällä viikolla muu tekemisen  lomassa kohtaamispaikalla. 

Ulkoilemassakin ehdittiin käydä😊 Onneksi osui ihana syksyinen keli ulkoilureissulle Ruissalon luontopoluille, ihana luonto ja niin paljon ihasteltavaa sekä kuvattavaa. Tunnelmallinen Honkapirtti kruunasi koko reissun- olipas virkistävää! 












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.