perjantai 16. syyskuuta 2022

Mysteerit selvitetty!

Viikolla 37 Kohtaamispaikka Toivossa ratkottiin mysteerihuoneen salaisuutta. Kaikki saivat lukot auki ja tekivät hienoja oivalluksia. Oli hienoa nähdä miten onnistuminen tekee ihmisen iloiseksi. Kiitos mysteeriboxin lainaamisesta Essille :)

Askarteluhuoneessa tehtiin jälleen hienoja teoksia ja muutenkin meno oli leppoisaa ja mukavaa.





Toivon viikko 38


Maanantai 19.9.

Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.

Aamupalaa tarjolla maanantaiseen tapaan.

Tule tapaamaan muita, pelaamaan pelejä, tai askaroimaan jotakin askarteluhuoneen tarvikkeista. Tai vaikka juomaan kuppi kahvia tai teetä.


Tiistai 20.9. 

Toivo auki klo 10-13.30.

Klo 13.30 lähdemme torille, jossa torin avajaisiin liittyen turkulaiset järjestöt esittelevät toimintaansa. Mukana meidänkin oma Turun NMKY-YMCA Turku. Käydään katsomassa onko tori valmis ja millaisia järjestöjä Turussa toimii. 


Keskiviikko 21.9.

Toivo auki klo 10-15. 

Ohjaaja paikalla Discordin puhehuoneessa klo 10-11.

Noin klo 12 tuttavamme Lounais-Suomen Syömishäiriöyhdistyksestä, eli SYLI:stä tulevat käymään ja juttelemaan mukavia. Heidän kanssaan voi jutella syömiseen liittyvistä asioista, tai ihan mistä vaan muustakin. 





Torstai 22.9. 

Toivo auki klo 10-15.

Tänään kehutaan itseämme ja toisiamme. Kiinnitetään huomiota siihen, millaista puhetta puhumme itsellemme ja onko siitä aiheellista muuttaa kannustavampaan suuntaan. Onko helpompaa antaa myönteistä palautetta toisille kuin itselle?


Perjantai 23.9.

Kohtaamispaikka on kiinni. Mukavaa loppuviikkoa kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.