perjantai 9. syyskuuta 2022

Toivon mysteerihuone Sirkus- Tule ihmettelemään ja ratkomaan tehtäviä!

Ensi viikon ohjelmassa on monta pientä ja yksi hieman isompi juttu. Toivossa on mahdollisuus osallistua  mysteerihuone Sirkuksen arvoitusten ja tehtävien ratkaisemiseen pienissä porukoissa tai halutessaan myös yksinkin.  "Pakohuone" tyyppisen mysteerin tehtävät ovat kivoja, mielenkiintoisia ja ratkaistavissa😉- vinkkejä saa aina halutessaan- onnistumisia luvassa!  Toivolaisilla on mahdollisuus mysteerin ihmettelemiseen ja selvittämiseen koko viikon ajan.  Tiistain- torstain välisenä aikana myös muilla on mahdollisuus tulla erilaisilla kokoonpanoilla testaamaan mysteerihuonetta. Ilmoittele Toivon numeroon 050-5011599, jos pienikin innostus herää ja tule kokeilemaan hauskaa ja helppoa "pakohuonetta"

Toivo on mysteerihuoneen lisäksi auki normaalisti, joten kaikenlaista muutakin puuhaillaan  virallisen ohjelman rinnalla koko viikon ajan ;)




Ma 12.9. Toivo on auki klo 10-15.  Aamupalaa tarjolla klo 10. Mysteerihuone Sirkuksen ovi aukeaa ensimmäisille innokkaille klo11. 

Ti 13.9. Toivo on auki klo 10-15.  Ohjaaja Discordin puhehuoneessa klo 10-11. Mysteerihuone avoinna. Kaikenlaista muutakin voi päivän aikana tietysti puuhailla ja tehdä- kuten yleensäkin!

Ke 14.9. Toivo on auki klo 12-15.  Mysteerihuone Sirkus avoinna tänään myös

To 15.9. Toivo on auki klo 10-15. Mysteerihuone Sirkus avoinna viimeisen päivän- vielä ehdit!

Pe 16.9. Toivo on kiinni! Mukavaa loppuviikkoa!


Muutama kuva kuluneen viikon touhuista.


Iltapäivän installaatio😍

Isolla porukalla keilaamassa🎳

Hyvien tekojen taulu täyttyy tasaisesti- vielä on tilaa💜




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.