torstai 1. syyskuuta 2022

Jo 18 vuotta aukioloa, tukea ja toimintaa nuorille aikuisille - Onnea vielÀ kerran Toivo ja kaikki Toivolaiset!

Ihan huippua! 😍 TĂ€nÀÀn juhlistettiin jo 18 -vuotiasta Nuorten kohtaamispaikka Toivoa 💖 Vuosilaskurimme kĂ€ynnistyi siitĂ€ hetkestĂ€, kun ensimmĂ€inen nuori saapui Toivoon Sirkkalankadulla (KyllĂ€, Toivon tarina alkoi sieltĂ€, vaikka nyt ollaankin jo pitkÀÀn oltu ihan ydinkeskustan ytimessĂ€). Toivo on ollut vuosien varrella monelle varsin tĂ€rkeĂ€ paikka, joskus jopa se ainoa, jonne on voinut pĂ€ivisin lĂ€hteĂ€, kohdata muita ihmisiĂ€, saada pĂ€iviin rakennetta, mielekĂ€stĂ€ sisĂ€ltöÀ ja toiminnallisuutta. Toivon tarina on tarina, jossa nĂ€kyvĂ€ksi tulevat kaikki vuosien varrella Toivossa tavatut ihmiset - ja ihan erityisesti nuorten tarinat ovat tĂ€mĂ€n tarinan sydĂ€n.

Hyvin samanlaiset asiat koskettavat meitĂ€ tĂ€ssĂ€ pĂ€ivĂ€ssĂ€ kuin aiempinakin vuosina. HyppÀÀ mukaan tarinaan, jonka jokaisella sivulla on merkitystĂ€! Toivon porukan kanssa on kiva tavata ja vaihtaa ajatuksia, tehdĂ€ monenlaisia asioita omien voimavarojen ja kiinnostuksen puitteissa, joskus kokeilla jotain itselle uutta ja hiukan outoakin vĂ€lillĂ€ 😄




Viikolla oltiin Kupittaalla minigolfissa. EhkĂ€ yksi Turun hauskimmista radoista löytyy sieltĂ€. Ollaan juteltu, pelattu, tehty ja nautittu ihan taivaallista omenapiirakkaa ja vietetty yhdessĂ€ Toivon synttĂ€reitĂ€. HyvinvointitsydeemissĂ€ kertyy pallura poikineen, tosi moni meistĂ€ on jo myöntĂ€nyt itselleen vĂ€rikkÀÀn pompulan jostakin sellaisesta pienestĂ€ suuresta teosta, jolla on eteenpĂ€invievÀÀ merkitystĂ€ omalle ololle. TĂ€nÀÀn kun tĂ€ssĂ€ asiaa oikein mietin, niin jo Toivoon lĂ€hteminen voi jonakin pĂ€ivĂ€nĂ€ olla hyvinkin palleron arvoinen tempaus, vĂ€hintÀÀnkin paremman mielen puolesta. 


ENSI VIIKOLLA: 


MA 5.9. Toivo on auki klo 10-15. Aamupalaa tarjolla klo 10 alkaen. Rentoa yhdessĂ€oloa tiedossa koko pĂ€ivĂ€. 

TI 6.9. Toivo on auki klo 10-15. Rentoutushetki klo 10.30. Kohtaamispaikka rauhoittuu kehon ja mielen kuulostelun ÀÀrelle rentoutuksen ajaksi. Etsi itsellesi hyvÀ paikka, jossa voit tuntea olosi mahdollisimman turvalliseksi ja mukavaksi. Voit milloin tahansa liittyÀ mukaan itsellesi sopivalla tavalla. TÀnÀÀn voidaan jo hiukan aloitella hamahelmitöitÀ ja niiden suunnittelua. TÀllÀ viikolla niiden parissa vietetÀÀn aikaa yhdessÀ myös (ainakin) torstaina.

KE 7.9. Toivo on auki klo 10-13.30. IltapĂ€ivĂ€llĂ€ lĂ€hdetÀÀn keilaamaan Aninkaisten keilahallille. LĂ€htö Toivolta yhdessĂ€ kĂ€vellen klo 13.30. MeillĂ€ on ratavaraus hallilla klo 14-15. Tule mukaan! Olet tervetullut matkaan mukaan juuri sellaisena kuin olet. Eli ei todellakaan tarvitse osata keilata voidakseen lĂ€hteĂ€ keilaradalle! 😀🎳✨

TO 8.9. Toivo on auki klo 10-15. TĂ€nÀÀn voidaan tehdĂ€ yhdessĂ€ hamahelmiaskarteluja. NĂ€mĂ€ pienet vĂ€rikkÀÀt muovihelmet taipuvat tosi moneksi. Innolla odottelen mitĂ€ kaikkea kivaa meidĂ€n kĂ€sistĂ€ tĂ€nÀÀn syntyykÀÀn. Tule toteuttamaan yhdessĂ€ joku just sun mielestĂ€ kiva juttu omaksi ja/tai muiden iloksi.


Mukavaa loppuviikkoa! 

Tervetuloa mukaan toimintaan uudet ja vanhat Toivon kĂ€vijĂ€t 💗   


Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Huomaa: vain tÀmÀn blogin jÀsen voi lisÀtÀ kommentin.