torstai 25. elokuuta 2022

Syyskuu alkaa, alkaako syksy?

Viikko alkoi tuttuun tapaan aamupalalla. Maanantaina käytiin kauppatorilla kahvilla ja ihmettelemässä toriremontin tilannetta. Torikauppiaiden arki näyttää kivan värikkäältä.  Toivoriihessä pohdittiin tulevia Toivon 18v syntymäpäiviä ja ideoitiin muutenkin tulevaa. Pelipäivänä pelattiin useita pelejä ja sehän on aina kivaa.




Kuluneella viikolla vietettiin Turku Pride viikkoa. Toivossa kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat, eikä kukaan kuulu vähemmistöön, vaan ollaan kaikki yhdessä toivolaisia.





Viikon 35 

Maanantai 29.8. Toivo auki klo 10-13 + minigolf

Viikko alkaa aamupalalla klo 10. 

Klo 13 lähdemme kävelemään Toivolta Kupittaan puistoon pelaamaan minigolfia. Voit tulla paikalle myös suoraan, aloitellaan peli noin klo 13.30.


Tiistai 30.8. Toivo auki klo 10-15 + discord 10-11

Aiheena tänään voimauttava valokuvaus. Tule mukaan ja otetaan sinusta valokuva tai kuvia, joissa näyt sellaisena kuin haluat muiden sinut näkevän. Käytetään omia kännyköitä, joten kuvat saat heti itsellesi.





Keskiviikko 31.8.  Toivo auki klo 10-15.

Tänään leivotaan omenapiirakkaa helpolla ohjeella, jonka saat halutessasi myös mukaan kotiin. 


Torstai 1.9. TOIVO 18vuotta! Ollaan auki klo 10-15

Tule juhlistamaan Kohtaamispaikka Toivon 18 vuotista taivalta. Tehdään yhdessä pieniä juttuja ja muistellaan menneitä. Tänään Toivoon voivat tulla myös ne, joiden oma ikä on jo ylittänyt sen 29 vuotta, jolloin ollaan yli-ikäisiä Toivoon. 



Jonkun pelilaudan voi tehdä itsekin, jos vaikka sattuu niin, että jostain syystä kyseistä peliä ei löydy ;) Kiitos tekijälle.



Kiinnitätkö huomiota pieniin yksityiskohtiin? Ne voivot olla joskus hienoja. Kuvassa särkyneen lasin jäämät tolpassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.