perjantai 5. elokuuta 2022

Arki on alkanut Toivossa- kiva juttu!

Ihan valtavan kiva on ollut nähdä teitä taas! Puheen sorina ja kuulumisten vaihto on täyttänyt kohtaamispaikan tällä viikolla. Ilahtuneita hymyjä, iloisia kasvoja, kivoja kohtaamisia, yhdessä olemista ja tekemistä. Tästä on mahtavaa lähteä kohti syys😱kautta. Vielä eletään kuitenkin vahvasti kesäfiiliksissä ja vietetään aikaa ulkona yhdessä - toivotaan niihin päiviin sopivaa kesäistä keliä. 

Viikon yksi kohokohta oli eri yhdistysten ja  kohtaamispaikkojen välisen mölkkyturnauksen mestaruus🏆! Toivoa oli edustamassa 2 joukkuetta hienosti järjestetyssä tapahtumassa. Kiitos järjestäjille ja kaikille mukana olleille pelaajille ja kannustusjoukoille!  

Ensi viikolla Toivossa tapahtuu:



Ma 8.8. Toivo on auki klo 10-13. Pientä aamupalaa tarjolla klo 10. Klo 13 lähdemme Urheilupuistoon Frisbeegolfaamaan. Toivo ottaa mukaan kiekot. Opetellaan heittoja ja pelataan rennosti, ei tarvita aikaisempaa kokemusta😊

Ti 9.8. Toivo on auki klo 10-15.  Tänään harjoitellaan helppoja makrameen perussolmuja ja tehdään muutaman solmun avulla uniikkeja seinäkoristeita. 

Ke 10.8. Toivo on auki klo 10-15.  Makramee- jutut jatkuu tänäänkin. 

To 11.8. Toivo on auki klo 10-13 ja klo 13 siirrytään viettämään iltapäivää Puolalanpuistoon musiikin, mölkyn ja hengailun pariin 🌞 Sateen sattuessa jatkamme päivää Toivossa klo 15 asti.

Pe 12.8. Toivo on kiinni!


                                                  Tiukkoja pelejä puistossa, mestaruus tuli!


Mestaruuden kunniaksi mestaruuskahvit!


Uusi palapeli aloitettu, tule kokoamaan yhdessä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.