torstai 18. elokuuta 2022

Huh elokuun hellettä!

Lämmin ja hetkittäin aika hikinen viikko pian takana. Maanantain puistoreissulla puun alla muisteltiin Kupittaan hirvipuiston monia mukavia reissuja korona aikana. Onneksi tämä reissu oli nyt vain kiva lisä arkeen ja tiistaina taas jatkettiin kohtaamispaikalla. Valtavan hyviä kaurakeksejä kahvin kaveriksi, aamun aloitus rentoutushetkellä, maalaamista, monia pelejä, paljon virkeitä keskusteluja sekä hetkittäin lämmöstä ja kuumuudesta johtuen hieman hikisiäkin tilanteita😃 Mutta yhdessä näistäkin historiallisesta elokuun lämpölukemista on selvitty! Kohti ensi viikkoa💪



Ensi viikolla Toivossa tapahtuu:

Ma 22.8. Toivo on auki klo 10-13  Pientä aamupalaa tarjolla klo 10. Klo 13 lähdetään Aurajoen rannan kautta kohti Kauppatoria, jossa juodaan iltapäiväkahvit/teet sekä nautitaan torin tunnelmasta. Vielä siellä taidetaan aikalailla kaivaa ja rakentaa, mutta kiva nähdä missä kohtaa työmaa etenee. Pianhan jo vietetään torin virallisia avajaisia. 

Ti 23.8. Toivo on auki klo 10-15.  Ohjaaja Discordin puhehuoneessa klo 10-11. Toivoriihi eli kaikkien yhteinen ideointi-ja suunnitteluhetki olohuoneessa klo 13. Kaikki ideat, ajatukset, risut ja ruusut, toiveet ja toimintaehdotukset otetaan kiitollisina vastaan. Mahtavimmat ajatukset nousevat usein kävijöiden keskuudesta. Saadaan suunniteltua ja kokeiltua tulevina viikkoina yhdessä taas monenlaista!

Ke 24.8. Toivo on auki klo 10-15.  Pelipäivä. Tasatunnein aloitetaan  jokin uusi peli tai useampikin samaan aikaan. Pelit valitaan yhdessä. Tule mukaan pelailemaan tuttuja pelejä ja oppimaan uusia pelejä.  

To 25.8. Toivo on auki klo 10-15. Essi Leikas Auralan setlementistä tulee vieraaksemme ja kertoo samalla kansalaisopiston tulevista kursseista klo 13. Auralan kansalaisopistolla on taas tarjolla paljon erilaisia kursseja kaudelle 2022-2023. Löytyisikö sieltä sinullekin jotain, lyhyt tai pidempi kurssi? 

Pe 26.8. Toivo on kiinni! Mukavaa loppuviikkoa!


Tuttu paikka, hirvipatsaalla vaihteeksi päivää viettämässä🌞

Sanoisin, aika herkullisia kaurakeksejä😘




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.