perjantai 9. joulukuuta 2022

Päästiinpä viimeinkin kohtaamaan livenä taas

 

Voi miten mukavaa olikaan taas nähdä teitä kaikkia livenä! Ja tietenkin myös discordissa ;)  Pöpöt selätetty ja pyhät vietetty tältä erää, ja yhteinen mukava tekeminen vei mennessään... Tällä viikolla vaihdettiin kuulumisia ja tehtiin Kahoot-tietovisoja ja kaikki halukkaat saivat testauttaa ihmisten tietämystä, olipa se hauskaa! Kätevä tapa saada tietovisoja aikaiseksi tuon Kahootin avulla. 😎 Samalla sitä tutustuu paremmin toisiinsa ja aika ihan lentää. 

Glögi ja piparit maistuivat ja joulukalenterin pussukoita availtiin vuorollaan. 🎄 Niihin oli kätkeytynyt vaikka mitä kivaa. Jännää joulukalenteriylläriä on luvassa jouluun asti, luonnollisesti. 

Ensi viikolla kohtaamispaikka on hieman poikkeuksellisia aikoja avoinna, kurkista aikataulut ennalta ja tule mukaan! Pari viikkoa täällä livenä kohdataan ennen joululoman kiinnioloa.

Maanantaina leivotaan sämpylöitä toiveiden mukaisesti, ja avataan Toivon askarteluhuone joulupajaksi jossa tehdään joulukortteja sekä joululahjaksi tai itselle hemmotteluksi jalkakylpysuolaa.  Tule toteuttamaan pientä puuhatonttupuolta itsessäsi kivassa seurassa 💗. 

Kaikki eivät joulun ajasta nauti, vaan mieleen nousee ikäviä muistoja tai yksinäisyys pyhien aikaan alkaa painaa mieltä - tule ihmeessä silti kohtaamispaikalle. Ei joulun aikaa tarvitse sen ihmeemmin noteerata, ja täällä voi tehdä paljon muutakin kuin nostattaa joulumieltä. Ja täällä on seuraa, aina👍.

Tiistaina ja keskiviikkona puuhataan tee se itse-jalkakylpysuolat ja askarrellaan joulukortit valmiiksi, torstaina aloitellaan päivä toive-levyraadin merkeissä. Kohtaamispaikan sulkeuduttua torstaina 13.30 lähdetään yhdessä kävelylle kohti Tuomiokirkkoa. Katsellaan yhdessä millainen on talvinen Turku, ja kurkistetaan sisälle Tuomiokirkkoonkin. 🏰

Perjantaina kohtaamispaikka on tuttuun tapaan kiinni, mutta nytpä onkin mahdollista lähteä Toivon ohjaajien mukana Vamoksen brunssille yhdessä💚. Lähdetään kohtaamispaikalta 10.45 yhdessä nauttimaan brunssista, tuu ajoissa mukaan.



Oikein lempeää viikonloppua Sinulle, pidähän itsestäsi hyvää huolta.💙 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.