torstai 16. helmikuuta 2023

Ystävällisyyden viikon jälkeen jatketaan samalla linjalla

 💗 Taas on Toivoviikko takana, ja paljon keväistä tekemistä ja ohjelmaa edessä. Ihan vaan olemisen ja kohtaamisten lisäksi. Sitä ei tottavieköön pidä unohtaa miten tärkeää onkaan ihan vaan olla. Kunhan täällä ollaan yhdessä. 

Maanantaina startattiin viikko tuttuun tapaan aamupalalla ja pelailtiin, tiistaina leivottiin yhteisesti porkkanakakkua ja pelattiin bingoa ystäväteemalla. Iltapäivässä kuunneltiin itsemyötätuntoa lisäämään pyrkivää Höllää hieman-webinaaria ja oltiin ja eleltiin niinkuin Toivossa aina ;), kukin tavallaan. 

Keskiviikkona tuunattiin mieluisat kaakao-annokset lisukkeineen ja loppuviikosta Kohtaamispaikkaa kehitettiin työntekijöiden kesken ja tehtiin toimistotöitä. Torstaina ohjaajan kanssa pääsi juttelemaan discordissa, ja siellähän voi hengata ja lueskella tekstejä ihan koska vain ;).

Perjantaina Toivo on tuttuun tapaan kiinni, mutta 4 ennalta ilmoittautunutta on tulossa taideterapeuttiseen koulutukseen 2 ohjaajan mukana. 

Ensi viikolla kohtaamispaikassa tapahtuu monenlaista. Laskiaistiistaina herkutellaan laskiaispullilla, keskiviikkona mennään ihastelemaan pieniä eläinsuojeluun päätyneitä eläimen alkuja ja viedään mukanamme pehmoisia leposijoja itse virkaten tai olemassaolevista villaisista tuotteista tuunattuna. Torstaina sykkii runosuoni. Tehdään leikaten ja liimaillen lehtien teksteistä runoja luovuus kukkien. Ai että. Niin mukavaa taas tiedossa.  Tule paikanpäälle itse toteamaan ;)

 


Lempeää loppuviikkoa, nähdään taas!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.