perjantai 24. helmikuuta 2023

Toivon matkassa voit olla niin kuin sulle on parasta just nyt!

Hiihtolomaviikko on ollut Toivossa vilkas. Kuluneella viikolla on tavattu monta vanhaa tuttua ja paikalle on löytänyt myös ilahduttavasti ihan kokonaan uusia kasvoja Toivolle. On ollut ilo saada kohdata teidät kaikki 💖

Toivolla ollaan tuunattu laskiaispullia, pelailtu lautapelejä, askarreltu silppurunoutta ja vaikka mitä muuta. Ehdittiin piipahtaa myös retkellä Turun eläinsuojeluyhdistyksellä kuulemassa ja katsomassa, mitä eläinten suojelu käytännössä on. Oli kiva viedä matkassa mukana kaikki ne oikein pienten otusten villapesät, joita täällä moni on näpertänyt viime aikoina. Hauska muisto retkestä taisi monelle jäädä siitä isosta kiltistä koirasta, joka ymmärsi tosi tasapuolisesti ja lämpimästi tervehtiä meitä ihan kaikkia. Sellainen tuntuu tosi mukavalta! 😍
ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA TAPAHTUU:MA 27.2. Toivo on auki klo 10-15.

Aamupalaa tarjolla klo 10 alkaen. Yhteinen aamupala on hyvä tapa ottaa vastaan uusi viikko. Jotain pientä syötävää on varattu jokaiselle Toivon kävijälle tähän kohtaan. Muistathan ottaa myös omat eväät matkaasi, etenkin jos tulet koko päiväksi Toivolle. Se, että välillä syö jotakin, auttaa myös jaksamaan paremmin muiden seurassa ja on pieni hyvä teko itseä kohtaan.

Mindfulness-tuokio klo 11. Katkaise hetkeksi ajatusten virtaa ja pysähdy kanssamme hetkeen ja siihen, mitä omalle keholle kuuluu juuri nyt. Mieli rauhoittuu ja rentoutuu jokaisella omalla tavalla ja juuri siitä pisteestä, josta harjoitukseen kukin tulemme. Ota oikein mukava paikka Toivossa ja tarkkaile, mitä hyvää sinussa on meneillään. Voit olla mukana ihan omalla tavallasi. Ei ole oikeaa eikä väärää tapaa olla läsnä itselleen. Harjoituksen kesto on noin 10-15 min.


TI 28.2. Toivo on auki klo 12-15. (Huom! tänään avataan myöhemmin)

Soitellaan musiikkia yhdessä. Valitse joku biisi, jonka haluat jakaa toisten kanssa tai tuu vaikka kuulolle, mitä muut ovat valinneet päivän soittolistalle. Aloitellaan musailut olkkarissa klo 13.


KE 1.3. Toivo on auki klo 10-15.

Ohjaaja on tavattavissa Discordissa klo 11-12. Tule moikalle! Voidaan kirjoitella ja jutella, ihan niin kuin susta parhaalta tuntuu. Pääset mukaan myös virtuaaliselle kohtaamispaikallemme pyytämällä oman kutsulinkin Toivon ohjaajilta.

Tänään saadaan Toivolle kylään Turun NMKY:n LIIKE-hankkeen työntekijät Tanja ja Iita. He ovat paikalla täällä klo 13 alkaen. Tule tutustumaan! Kuka tietää, vaikka tässä liikahtaisi jotakin sinunkin arjessasi 😃 Rentoa ja kivaa jutustelua tiedossa monenlaisista liikkumisen mahdollisuuksista. 

 

TO 2.3. TOIVO ON KIINNI!

Ohjaajat ovat tänään kehittämispäivässä.


Mukavaa loppuviikkoa! 💗


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.